Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 539 kJ / 1 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,22 g |
Tuky | 120,13 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 7,99 g |
Sůl | 19,99 g |
Sacharidy | 7,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hermelínové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DwA
Moje poznámka
Hermelínové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DwA
Nejnovější recepty
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno před 17 hodinami
Švestkové chutney
Přidáno před 21 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Okurková limonáda
Přidáno 26. 7. 2025 05:01:02
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchá medvědí omáčka s bramborami
trdlo před 10 minutami
Zapečené uzeniny s černým pivem
Darwin před 15 minutami
Květák s hráškem na paprice
Hannah64 před 48 minutami
Cuketové karbanátky s hermelínem
Tamara63 před 51 minutami
Cuketová polévka trochu jinak
trdlo před 53 minutami
Pečené cikánské koleno
astosch před 1 hodinou
Buchta Vanilkový obláček
Fitulka před 1 hodinou
Hebká hustá čokoládová poleva
Fitulka před 1 hodinou
Cukeťák se sýrem
Ladu83 před 1 hodinou
Jednoduchá buchta s vůní kávy
Fitulka před 1 hodinou
Tématické fráze:
hermelínové karbanátky,
hermelínove placky,
hermelinové karbenatky,
hermelinovy karbanatek,
hermelín do mrazáku,
hermelín v mražáku,
karbanátky s hermelínem,
hermelínové karbanátky recept,
karbanatky z hermelinu,
hermelinove karbanatky se sunkou,
karbanatek s hermelínem,
hermelinovy karbanatky,
hermelínové karbanátky,
hermelínová karbanátek,
muže se dát hermelín do mrazáku,
hermalinové karbenátky,
karbanátky s hermelín recept,
karbenátky z hermelín recept,
karbenátky z hermelínu,
recept hermelínové karbanátky
Suroviny:
sýr hermelín,
šunka,
vejce,
strouhanka,
pažitka,
podravka
Komentáře (10)
V mrazáku asi hodinku, ale záleží na mrazáku, kamarádka měla nějaký super freezer, tak stačila půl hodinka.
Pavli,asi by to chtělo v postupu opravdu trošku upřesnit,jestli do mrazáku dát pouze hermelín,nebo i tu uzeninu a na jak dlouho
Jinak je to dobrá,chutná bašta