Suroviny
Porce: 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 664 kJ / 2 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 201,83 g |
Tuky | 80,44 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 2,93 g |
Sůl | 7,82 g |
Sacharidy | 188,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Palačinky plněné mletým masem a Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xp3l
Moje poznámka
Palačinky plněné mletým masem a Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xp3l
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 12 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 16 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 3 minutami
Celozrnné rohlíky s omládkem
Dajda před 2 hodinami
Chilli con carne
helusa27 před 2 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 12 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 13 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 15 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 15 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 15 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 16 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 16 hodinami
Tématické fráze:
palačinky s mletým masem,
palačinky plněné mletým masem,
plněné palačinky mletým masem,
palačinky plněné masem,
plnene palačinky,
palačinka s mletým masem,
slané palačinky s mletým masem,
hermelín s masem,
palačinky s masem,
plněná palačinka mletým masem,
palačinky plněný mletým masem,
palačinka plněná mletým masem,
rozpusteny hermelin,
žlučník hermelín,
plněná palačinka,
palačinky plněné mletým masem top recepty,
palacinka plnena masem,
plněné palačinky s mletym masem,
hermelín s mletým masem,
palačinky plněné s mletým masem
Suroviny:
vejce,
mléko,
prášek do pečiva,
mouka hladká,
sůl,
cibule,
maso hovězí mleté,
sýr hermelín,
žampióny,
sušená bazalka,
sůl
Komentáře (47)
Pepe:
Nebudu tu řešit kvalitu oleje v EU... asi máte lepší informace než já
Na jihu mám rodinu... Mají vlastní olivy a oleje "k rozdávání", ale na smažení stejně kupují neolivový
Neviem, aké olivové "oleje" u Vás predávajú.
Môzem Vám len povedat, ze tie, ktoré majú napísané Made in Italy, alebo Prodotto in Italia, NIE SÚ z Talianska. Nechcem "znechucovat" národ, ale od nás denne odchádzajú v nádherných antikorových cisternách (takých velkých ako na benzín, ale omnoho krajsie...) desiatky kamiónov s olejom, ktorý sa potom plní v Taliansku a na etikete je napísané Made in Italy alebo Prodotto in Italia. Majú obsadený trh v USA uz od cias silnej talianskej emigrácie a olivový olej z krajín, ktoré sú producentmi miliónov hektolitrov na trh nepustia. Od zmeny rezimu v Ceskoslovensku samozrejme obsadili trh aj u Vás (sú neuveritelne dobre organizovaní a velmi sikovní vyjednávaci), hoci sem-tam sa nejaký liter objaví aj z inej krajiny. Moznoze si myslíte, ze chcem obvinovat Taliansko z nie celkom legálneho obchodu. Ani náhodou. Ked som sa to prvý raz dozvedel, nechcel som tomu verit. Ked to ale oficiálne oznámili a videá ukázali, ze je to pravda, tak som tomu zacal verit. Priamo v Taliansku mi niektorí obchodníci potvrdili, ze je to pravda.
Samozrejme, ze je jednoduchsie kúpit hotový produkt, nez ho doma vytvorit (zlá úroda, pocasie, napadnutie skodcami atd.) A ak je tento produkt za dobrú cenu, tak este viac. Cena najlacnejsieho olivového oleja (domácej produkcie) sa zacína priblizne od 3 EUR za liter. Ten lepsí (zatial nemám na mysli superkvalitný) asi 5 EUR za liter. A ak hovoríme o tých naozaj kvalitných, tak flasa 3 dcl (0,3 l) zacína od cca 18 EUR.
Hovoríte o drahých olejoch - neviem, co máte tým na mysli (cena).
Skutocne dobrý olej, ktorý sa pouzíva len na poliatie chleba (!) stojí okolo 50 EUR flasa 0,3 l.
http://www.slunecnice-cb.cz/slunecnice-cb/7-O-LECI...
Prosím, kde žijete (v ktorej krajine žijete)
Nesúhlasím s Vami.
My uz viac ako 30 rokov pouzívame výlucne olivový olej a to nielen preto, ze ho doporucujú lekári. Nepoznám nikoho a ani som v obchode nevidel, zeby niekto iný nez olivový kupoval. Ani neviem, aký iný sa vôbec predáva, pretoze v oddelení olejov je síce mnozstvo rôznych olivových olejov lísiacich sa kvalitou, kyslostou a samozrejme cenou, ale tam iný olej nie je.
Je celkom mozné, ze v poulicnom predaji rôznych fritovaných pokrmov pouzívajú iný. To jednoducho nie je mozné zistit. Kupujú olej v 25 litrových bandaskách a samozrejme im ho dovezú az do vývarovne a tak sa nedá vediet aký olej to je.
Mám dost pochybností o zariadeniach ako McDonald a pod., o ktorých mám tu najhorsiu mienku a kam som este nikdy nevstúpil a ani o tom neuvazujem. Pri tom mnozstve, ktoré tam denne mladí neinformovaní, reklamami ovplyvnení ludia konzumujú, sa domnievam, ze pouzívajú horsí olej nez ja do motora...
A chleba namazaný sádlem s cibulkou předsi nesmrdí,nebo jo ???? Vařit výhradně na olivovém oleji nechci- nechutná nám ! Na středoevropskou kuchyň je málo vhodný! Na jídla ze středomoří, naopak báječný!
My používáme jenom olivový olej tak na smažení palačinek jak na všecko.
Sádlo jsem v životě tady ještě neviděl a neumím si představit, jakou chuť má jídlo připravované na něm.
Silně zapáchá? Určitě.
Proč smažíme palačinky právě na rostlinném oleji?