Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 965 kJ / 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,73 g |
Tuky | 37,67 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 451 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 42,80 g |
Postup přípravy
Při podávání sypeme jednotlivé porce strouhaným sýrem.
Zveřejněno 7. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí guláš Oregano
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRY4
Moje poznámka
Hovězí guláš Oregano
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRY4
Nejnovější recepty
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 9 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 18 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí špízy
Renata1988 před 34 minutami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 2 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 2 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 7 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 8 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 11 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 11 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 12 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 12 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
oregáno,
oregano recepty,
babicovy dobroty hovezi gulaš,
oregáno recept,
recepty oregano,
hovězí guláš babicovy dobroty,
maso na oreganu,
hovězí guláš,
vepřový guláš oregano,
hornické nudle,
guláš 50 porcí,
recept na hovězí guláš,
recept oregáno,
hovězi maso na oregánu,
babicove dobroty,
babicovy dobroty recepty hovezi gulas,
hovězí maso recept,
babicovy dobroty gulase,
vepřové na oregánu,
oregáno-recepty
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
cibule,
tuk,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
voda,
česnek,
koření oregáno,
sýr tvrdý
Komentáře (13)
majú mnoho spoločného.
Použitie oregána v guláši je netradičné (na Slovensku a predpokladám,
že nielen na Slovensku, sa zvykne dávať do gulášu majorán), ale tým,
že obe rastliny nie sú si chuťou príliš vzdialené, výsledný guláš musí
byť takisto veľmi dobrý.