Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové srdce vynikající
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03g3
Moje poznámka
Vepřové srdce vynikající
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03g3
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 5 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 12 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 7 minutami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 2 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 2 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 3 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 4 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 7 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 7 hodinami
Tématické fráze:
vepřové srdce,
vepřové srdce recept,
veprove srdce recepty,
recept na vepřové srdce,
recept vepřové srdce,
recepty vepřové srdce,
vepřova srdce,
jak připravit vepřové srdce,
příprava vepřového srdce,
recepty z veproveho srdce,
jak uvařit vepřové srdce,
vepřové srdce na slanině,
recepty na vepřové srdce,
recept na vepřová srdce,
vepřové srdce cena,
co uvarit ze srdce,
vepř.srdce na slanině,
jak uvařit srdce,
vepřovesrdce,
příprava vepřové srdce
Suroviny:
srdce vepřové,
slanina,
cibule,
sůl,
pepř,
sádlo
Komentáře (10)
Bod jsem už dala, tak jen fotku
Možná pro Vás, většina lidí to přece nejí.