Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Balkánský guláš z vepřového srdce

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 240 min

240 min (240 min příprava)

27. 2. 2014 14:23

Suroviny

Porce: 4- 6

Nutriční hodnoty

Energie1 885 kJ / 451 kcal
Bílkoviny13,98 g
Tuky3,05 g
Vláknina26,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 55 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy83,46 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dostali jsme chuť na guláš, už docela dlouho nebyl, ale nebylo doma hovězí maso, tak jsem improvizovala a pošmákli jsme si.

Samozřejmě jde dělat na sporáku, jen připomenu, že srdce se dělá déle, aby bylo měkké.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MarieM

25. 5. 2015 12:36

Tam asi patří 1 kg vepřového srdce na těch 6 porcí?!

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 3. 2014 11:10

:yes::yes::yes::yes:

JanaB1

27. 2. 2014 21:39

:-p:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 2. 2014 20:09

Moc hezky připravené srdíčko,mě by chutnalo:-p:yes::-K
Bibinko,jak píše Dajda...ani mě ty porce nesedí,asi jsi se upsala:-8Ta půlka srdíčka se zbytkem surovim je vážně tak na 2porce:-)

Dajda Dajda

27. 2. 2014 16:17

Srdce mám moc ráda, i když někdo takovým masem opovrhuje. Tahle úprava bude určitě fajn. Jen mi připadá ta půlka srdce hrozně málo masa, vepřové srdce je malé, tak jedno na 2 porce. :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový guláš veprove srdce guláš ze srdce vepřové srdce recept veprove srdce recepty gulas z veprovych srdci uprava veprove srdce vepřové srdce jako gulas recepty na vepřové srdce vepřové srdce uprava vepřové srdce v pomalém hrnci vepřová srdce recept na vepřove srdce recepty vepřové srdce recept na gulas veprovy srdce jako guláš gulas veprovi vepřové srdce na guláš s houbami gulas ze veprovych srdci gulas z veproveho srdce a masa

Suroviny: srdce vepřové, cibule, česnek, protlak rajský, kapie, rajče, paprika sušená sladká, majoránka, kmín celý, pepř, masox, olej, mouka polohrubá, sůl

TopRecepty.cz

Balkánský guláš z vepřového srdce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oKqj