Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 463 kJ / 350 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,76 g |
| Tuky | 8,07 g |
| Vláknina | 13,50 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 124 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 49,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný bramborák se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/504Z
Moje poznámka
Plněný bramborák se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/504Z
Nejnovější recepty
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 31 minutami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 2 minutami
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 3 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 13 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 15 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 16 hodinami
Tématické fráze:
bramborák se syrem,
plněný bramborák,
plnene bramboraky,
bramboraky se syrem,
bramboráky plněné šunkou a sýrem,
syr v bramboráku,
bramborak plněný šunkou a sýrem,
plněný bramborák šunkou a syrem,
bramboráčky plněné sýrem,
recept bramboraky plnene sunkou a syrem,
bramboráky plněné sýrem a šunkou,
plneny braborak syrem,
bramborák plněný šunkou,
plnene bramboraky sunkou a syrem,
plněné bramboráčky se sýrem,
bramborák plněný se se šunkou a sýrem,
recept bramboraky se sýrem,
videorecept plněné braboráky se sírem,
plněné brmboráky,
plneny bramborak syrem a sunkou
Suroviny:
brambory,
vejce,
cibule,
česnek,
pepř,
majoránka,
olej,
mouka polohrubá,
sýr eidam,
šunka
Komentáře (3)
To je normální klasický bramborák jak ho každý zná.Peše se na větší pánvi.
Upečeme brabce/vepřové maso na kousky/.Nebo se dá i použít již pečené krkovičky.
Uvařené kyselé zeli.
Na půlku bramboráku dáme zelí,
přehneme druhou polovinou bramboráku,přidáme maso a polijeme vípekem z masa.
Dobrou chuť