Suroviny
Porce: 10-16
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 145 kJ / 1 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,83 g |
Tuky | 26,11 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 260,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těsto na pizzu z Itálie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gQR3
Moje poznámka
Těsto na pizzu z Itálie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gQR3
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 2 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 3 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 3 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 16 minutami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 40 minutami
Dušená mrkev
Tajemnost před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
oligarda před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 2 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Gothaj před 3 hodinami
Tématické fráze:
rychlé těsto na pizzu,
nejlepší těsto na pizzu,
nejlepší kynuté těsto na pizzu,
příprava těsta na pizzu,
original testo na pizzu,
klasický recepty na pizzu,
těto na pizzu,
originál pizza těsto,
těsto na pizzu ze sušeného droždí,
rychlý recept na pizzu,
recepty itálie,
originál těsto na pizzu recept,
co dát na pizu,
testo na pizu,
pizza těsto recept bez droždí,
italské těsto na pizzu,
predpis na pizzu testo,
pizza jako z italie,
těsto na pizzu original,
těto na pizu
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
droždí,
sůl,
olej olivový,
cukr
Komentáře (20)
Ale i tak bylo moc dobré. :)
Jestli můžu doporučit rychlé těsto na pizzu, tak tohle, mám ho několikrát vyzkoušené