Suroviny
Porce: 4 - 5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 488 kJ / 1 312 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,09 g |
| Tuky | 102,60 g |
| Vláknina | 4,28 g |
| Cholesterol | 808 mg |
| Sodík | 2,84 g |
| Sůl | 6,72 g |
| Sacharidy | 8,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Herkulova večeře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nm9l
Moje poznámka
Herkulova večeře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nm9l
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 10 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 11 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupicová kaše
Roobass před 43 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 1 hodinou
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 1 hodinou
Výborný makovec
Jan Nemec před 1 hodinou
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 1 hodinou
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Mon17 před 2 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
jalamo před 3 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z herkulesa,
top recepty večeře,
top vecere,
večeře recepty,
herkules pomazánka,
pomazánka ze salámu herkules,
top recepty k veceri,
z herkulesa pomazánka,
zvláštní pohoštění,
salám herkules recepty,
večeře recept,
pomazánka z herkulesu,
recept na pomazanku z herkules,
jak vyrobit herkules salám,
cobude dne večeře recept,
herkules pomazánka recept,
salam herkules pomazanka,
recepty ze salamu herkules,
recepty večeře,
top večeře recepty
Suroviny:
salám herkules,
pomazánkové máslo,
vejce,
majonéza,
hořčice francouzská,
pažitka,
česnek sušený
Komentáře (12)
Pomazánku lze vyrobit i z jakéhokoli jiného sýra nebo jejich kombinace, když jsou v lednici různé odkrojky (Poličan, Vysočina, klobásky atd.). Herkules má zvláštní, jakoby malinko nakyslou chuť, ale je to dobré