Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 022 kJ / 4 068 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,77 g |
Tuky | 130,47 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 865 mg |
Sodík | 431 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 639,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fofr bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2qx
Moje poznámka
Fofr bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2qx
Nejnovější recepty
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 23 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno 14. 6. 2025 14:02
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 1 hodinou
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 2 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 2 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 3 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 3 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 4 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 4 hodinami
Jahodové poháry
Nickusek před 5 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 5 hodinami
Tématické fráze:
fofr dort ládi hrušky,
bublanina,
bublanina recept,
fofr,
bublanina s jahodama,
obycejna bublanina,
bublanina z rebarbory,
babičina bublanina,
recepty koláče a bublaniny,
recept na bublaninu,
fofr buchta,
fofr koláč s ovocem,
buchta s borůvkama,
bublan a s ovocem,
drobenkový koláč s borůvkama,
bublana recept,
bublanina podle ládi hrušky,
bublanina ze žmolenky,
koláče bublanina,
recepty ládi hrušky fofr dort
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
mléko,
cukr vanilkový,
vejce,
prášek do pečiva,
máslo,
borůvky
Komentáře (26)
P.S. ještě možná radu pro začínající kuchařinky: pokud nechcete, aby ovoce ( v mém případě jahody ) propadlo až na samé dno