Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brokolice netradičně

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Anna Kocikova Anna Kocikova

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie651 kJ /
156 kcal
Bílkoviny11,50 g
Tuky5,69 g
Vláknina8,20 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 2,27 g
Sůl4,50 g
Sacharidy10,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do vařící vody dáme růžičky brokolice a vaříme 3minuty. Vodu slijeme a brokolici na chvíli ponoříme do studené vody, aby se zachovala hezká zelená barva. Poté scedíme,necháme okapat a nožem nasekáme na drobnější kousky. Krok 2: Bílé části cibulek nakrájíme na jemné půlkolečka, zelenou část na teňounké kolečka. Krok 3: Do pánve na rozehřátý olej s máslem dáme orestovat všechnu cibulku. Až trochu zavadne, přidáme brokolici a rybí omáčku. Za stálého promíchávání necháme omáčku odpařit. V závěru mírně opepříme a na talíři lehce posypeme nastrouhaným sýrem. Podáváme s pečivem, nebo s vařeným bramborem.

Zveřejněno 16. 7. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brokolice netradičně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nmL5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brokolice netradičně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nmL5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (22)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Katka K.: Děkuji za krásnou fotku a komentář:-KTy bramborové šůlance jsou moc dobrý nápad:yes::-8

Díky za zajímavý recept, trochu jsem ho vytunila o bramborové šúlance (koupené) a přidala fotku ;-)

:yes::yes::yes: teprve dnes jsem objevila tento recept který je jednoduchý a skvělý <3

Marie Svarcova: Maruško,děkuji:-8:-K

aisha:Marti,díky moc:-)):-K

Anicko, napadity receptik..:yes::yes:..jednoduchy a nenarocny.:-K:-K

Děvčata,úplně jste mě svými milými komentáři dostaly:-8:-*:-*
Moc Vám Všem děkuji:-K:-K
Bibinko-já jsem se ještě pořád nenaučila plánovat vaření dopředu(teda kromně víkendu)V týdnu vždycky něco spíchnu podle toho,co je v ledničce a špajzu,asi jako Ty;-):-))
Jarunko137-děkuji za návštěvu;-)Moc mě to potěšilo:-K
Andruš-ty 3minutky ve vařící vodě není zase tak moc:-)Ale jestli to chceš jen podusit,tak já bych k té rybí omáčce ještě přidala tak cca 2lžíce vody,aby tam té tekutiny bylo trošku více:-)
Jinak ještě k tomu focení-nepřejte si mě vidět,jak to fotím:-Oasi by jste si smíchy ucvrkly;-):-D:-DAle stejně,nebýt Topreceptů,tak ani nevím,jak vypadá digitální Olympus:-8
Takže vlastně já musím poděkovat všem,které jste mě do toho tady navrtaly:-*Díky:-K:-K

To bude určitě vynikající Aničko , krásné foto :yes::yes::-K:-p

Jsi úžasná a nápaditá kuchařinka Drahuško....prohlížím a jen čučím:-):-K:yes:www.jarunka137.blog.cz

Aničko, vzhledem k tomu, že vyprazdňuji před dovčou lednici a mám tam zrovna jednu brokolici, tak asi vyzkouším. Sýrem bych asi nesypala a zkusím ji nevařit, jen ji trochu podusit v té rybí omáčce s tou cibulkou.

Anička, Drahuška, si umelkyňa! :yes:

Aničko - krásné fotky:-):yes:

:yes:Přestože brokolici nemusím,tuhle bych si určitě dala..jsi šaman..umělec v kuchyni i za foťákem..:-K:-K:-K

:yes::yes:+7

Anna Kocikova: Aničko, ty jsi hotový profík a to jak ve focení, tak i ve vymýšlení nových a dobrých receptů-dávám ti 6.bod:yes:

Aničko opět nááááádhera ;-):-p:yes:+4

Aničko, pomyslný klobouček smekám před Tvými nápady i lákavými fotografiemi, které jsou přímo, s prominutím, k "sežrání" + 3;-):-p:-):-K:yes:

hosta:Jituško já v restauraci nebyla,ani nepamatuju:-8:-D:-D
Děkuji Ti za milý koment,pochvalu i boďan;-):-K

Aničko, ty tvé fotky jsou jak krásně zarámovaná výzdoba nějaké hezké restaurace:yes::-D:-D a takováhle brokolice bude určitě moc dobrá

Tématické fráze:
brokolice recepty, top recepty brokolice, recepty z brokolice, brokolice recept vynikající, jarunka blog.cz, brokolice recept, brokolice jako mozeček, recepty s brokolici, recepty brokolice, vaříme z brokolice, brokolice,top recept, voda z brokolice, brokolice nevařit, recept zeleninová pánev s brokolicí, brokolice top recepty, brokolice návštěva, top recepty z brokolice, recept na brokolici, brokolice, vaříme s brokolicí

Suroviny:
brokolice, cibule lahůdková, máslo, olej, omáčka rybí, pepř mletý, sýr tvrdý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu