Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 950 kJ / 227 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,02 g |
Tuky | 2,07 g |
Vláknina | 5,86 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 694 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 44,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá zeleninová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K7MM
Moje poznámka
Rychlá zeleninová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K7MM
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 9 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 10 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 10 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 10 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 7 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 9 hodinami
Maková náplň
lucyb před 11 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 11 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 11 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 12 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 14 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 14 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 14 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 14 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová polévka z mražené zeleniny,
polévka z mražené zeleniny,
rychlá polévka z bujonu,
rychlá polévka z mražené zeleniny,
rychla polevka pro deti,
rychlá polevka,
zeleninová polévka,
polevka s mrazene zeleniny,
recept rychlá polévka,
mrazena zeleninova polevka,
mražená zelenina do polevky,
zeleninova polevka z bujonu,
kremova zeleninova polevka z mrazene zeleniny,
rychlá zeleninová polévka z mražené zeleniny,
rychlé zeleninové polévky recepty,
polévka rychlá z mrazene zeleniny,
polévka z mrazené zleniny,
recepty polévky,
polevka s mrazenej zeleniny,
zeleninová krémová polévka mražená
Suroviny:
směs zeleninová do polévky,
olej,
brambory,
bujón zeleninový,
voda,
sůl,
pepř,
jíška
Komentáře (12)
zeleniny. V české kuchyni se obvykle používá máslo.
Věřte mi, že vím o čem mluvím.
Rebeco3, klidně vařte z mražené, tam aspoň máte kvalitu.
Výhrady voči mrazenej zelenine sú predsudky a mýty,nič viac. Častokrát je práve mrazená zelenina oveľa vyššej kvality, ako tá zo supermarketu a trhu, kde môže byť množstvo dusičnanov a z trhu aj kadejakých postrekov. Mrazená zelenina musí byť po zbere čo najskôr spracovaná, preto má oveľa väčšiu zásobu vitamínov,ako zelenina síce čerstvá, ale pozberaná v nezrelom stave, aby vydržala dovoz do supermarketu, kde sa ešte skladuje a teda aj oxiduje a každou hodinou sa jej výživová hodnota znižuje.
Bujón je iná vec,ten je ozaj zbytočný v každom prípade.