Suroviny
Porce: 1-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 950 kJ / 227 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,97 g |
Tuky | 6,17 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 110 mg |
Sodík | 1,36 g |
Sůl | 3,48 g |
Sacharidy | 11,01 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z mléka, hladké mouky a kypřícího prášku udělat palačinky.
Krok 2: Náplň: vše nakrájet najemno a smíchat.
Krok 3: Na jednou půlku palačinky dát 1-2 lžíce náplně a druhou půlku přehnout, obalit v trojobalu a smažit jako řízek.
Krok 4: Podávám 2 tyto palačinky - palačinková ouška bez přílohy s tatarkou nebo 1 palačinkové ouško s hranolkami a tatarkou.
Zveřejněno 1. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Palačinková ouška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoRG
Moje poznámka
Palačinková ouška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoRG
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 13 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 14 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 14 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 14 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní medová žebra
Alenas23 před 1 hodinou
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 4 hodinami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 5 hodinami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 5 hodinami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 6 hodinami
Boloňské špagety
Toxic runner před 6 hodinami
Chilli hovězí
Antonausprag před 6 hodinami
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 6 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
co dat na palačinky,
příloha ouška
Suroviny:
mléko,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
smetana kysaná,
šunka,
okurky sterilované,
cibule červená,
mouka,
vejce,
strouhanka,
olej
Komentáře (3)