Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 988 kJ / 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,30 g |
Tuky | 100,05 g |
Vláknina | 2,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 10,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na plátky a paličkou naklepeme. Osolíme, opepříme a po jednom položíme na čtverce z alobalu, který jsme ještě před tím potřeli olejem.
Krok 2: Maso potřeme prolisovaným česnekem. Na takto připravené maso položíme plátek slaniny, kolečka brambor a cibule. Takto připravené zabalíme do alobalu a dáme péct.
Zveřejněno 5. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kovářovo tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rp0E
Moje poznámka
Kovářovo tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rp0E
Nejnovější recepty
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 1 hodinou
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 1 hodinou
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 2 hodinami
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 4 hodinami
Dušená mrkev
Fitulka před 4 hodinami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 4 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 4 hodinami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 4 hodinami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 5 hodinami
Tématické fráze:
kovářovo maso,
tajemstvi v alobalu,
kovářova vepřová pečene recept,
tajemství v alobalu recept,
tajemstvi mysli,
kovařovo maso recept,
kovářova pečeně,
recept na tajemství v alobalu,
tajemství v alobalu.,
tajemstvi alobalu
Suroviny:
kýta vepřová,
brambory,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (4)