Krakonošovo tajemství

ruzena Kuchařka: ruzena

Doba přípravy: 50 min. 1 porce Vepřové maso 24 názorů

Suroviny

1 plátek krkovice bez kosti
1 větší bramboru
1 menší cibuli
4 plátky anglické slaniny
1 kyselá okurka
mletý pepř
sůl
2 lžíce hořčice nejlépe Dijonské
olej
snítka tymiánu na ozdobu
Recept si zatím oblíbilo 23 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na alobal kápneme olej a poklademe plátky brambor.

  2. Maso z krkovice naklepem, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Kdo má rád kečup,tak místo hořčice může použít kečup.

  3. Na maso navršíme na kolečka pokrájenou cibuli, anglickou slaninu pokrájíme na proužky a dáme na maso s cibulí .

  4. Na slaninu dáme okurky nakrájené na slabá kolečka.

  5. Toto vše zabalíme a dáme do vyhřáté trouby na 180 a pečeme asi 40 min.

  6. Pak alobal otevřem a necháme ještě chvilku dopéct otevřené. Hotové maso na talíři ozdobíme snítkou tymiánu.

    Podáváme se zeleninovým salátem.

Poznámka

Tímto receptem jsem se inspirovala v časopise "Rytmus života"

Hořčici jsem použila francouzskou Dijonskou a pepř byl drcený tříbarevný.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 20 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krakonošovo tajemství

  • planeta planeta

    dělávám podobně, moc dobré, doporučuji všem:yes::yes:

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka

    Dneska jsem to udělala,pro změnu jsem se inspirovala Chvilkou v kuchyni :-p:-p,výborný recept...přidala jsem fotku

    Odpovědět

  • Cleonka Cleonka

    je to moc dobré, rychlé a bez nádobí...paráda :-K :yes:

    Odpovědět

  • Dana61 Dana61(neregistrovaný)

    Růženko, dělám stejně, takže vím, že tahle dobrota nejenom voní, ale i báječně chutná:yes::-D

    Odpovědět

  • Iriska Iriska

    Další recept z jednoho hrnce a určitě moc velká dobrota. Paráda :yes::yes:+

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Ty brďo tak to jo to bych si taky dala:-p;-)+1:yes:

    Odpovědět

  • maiva maiva

    Růženko bod:yes:taky dělávám podobné, je to moc dobré:-)):-))

    Odpovědět

  • ruzena ruzena(autorka receptu)

    Holky moc vám děkuji za kladná vyjádření k tomuto receptu a za bodíky:-D opravdu vyzkoušejte,je to mooooc dobré a i rychlé:-p a Srettko tu vůni tohoto papání jsem naschvál směrovala k tobě,já věděla,že tě probudí:-D:-D:-D:-D opravdu to krásně voní:-Dtakže díky moc:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • marcik marcik

    :-pukládám;-):yes:

    Odpovědět

  • srettka srettka

    tohle dělávala naše bábinka...když pak ten AL-raneček votevřela...no to byla vůůnička:-p takže rozhodně muším dáti boďana;-):yes::yes:
    p.s. a já si řikala, co se to naším santa georgovem táhlo za vůně:-p

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    :-p mňam!:-K

    Odpovědět

  • Daniella O. Daniella O.

    Ruzenko, vyvedeny receptik..... +13 :yes::-p:-K

    Odpovědět

  • eva hubova eva hubova

    :-pdobrota:yes:+12

    Odpovědět

  • Pajaska Pajaska

    Růži,moc dobré to je,děláváme také.Vyzkoušej medovou hořčici.Pak je to takové sladkokyselé.Pokud rádi nasládlé maso.:-p Každopádně bodík a brzy zrealizuji.Na gril chuťovčička.:-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Růžo, to nemá chybu:-p

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: krakonosovo maso hovězí roštěná recept krakonoš recepty krakonošovo maso krakonošovy dobroty krakonošovo dobroty recept na krakonose krakonošova roštěná mail krakonosovo.cz loc:cz krakonošovo kuře krkovice krakonošova krkonosovo tajemstvi recepty tajemstvi krakonosovo koreni recept na krakonošovo kuře krakonošovo kuřecí maso krakonošova krkovice krakonoš recept krkovice s dijonskou horcici platky z krkovice krakonosovo kyselo

Zapomněl/a jsem heslo