Farářovo tajemství

Irule Kuchařka: Irule

Doba přípravy: 60 minut Vepřové maso 2 názory

Suroviny

vepřová kotleta
sůl
pepř
vegeta (já používám podravku natural)
plátky eidamu nebo goudy
cibule (cca 1/2 na jednu porci)
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a dáme do pekáčku.

  2. Na každý plátek masa dáme kopeček cibule nakrájené na nudličky. Zakryjeme plátkem sýra a posypeme vegetou.

  3. Trochu podlijeme vodou, zaděláme alobalem a dáme péct do trouby na 200°C na cca 45 minut. Potom odkryjeme a ještě chvilku dopečeme.

Poznámka

Nejlepší příloha je bramborová kaše, ale můžou být brambory na jakýkoliv způsob nebo zeleninový salát.

Množství neuvádím - počítáme 1-2 plátky masa na jednu porci.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 106 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Farářovo tajemství

  • Irule Irule(autorka receptu)

    Veronika.Hrozna: skvělá, já jsem s ní spojená, používám jen ji :yes:

    Odpovědět

  • Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

    Právě dneska na nákupu, mi Podravka natural skončila v košíku. Vidím, že ji máš odzkoušenou , tak se zeptám jaká je?

    Odpovědět

Zapomněl/a jsem heslo