Babiččino tajemství

700413 Kuchař: 700413

Vepřové maso 4 názory

Suroviny

400 g vepřové kotlety
40 g šunky
20 g žampiónů
150 g kečupu
vývar (může být i z kostky)
1 dl červeného vína
olej
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vykostěnou kotletu nakrájíme na plátky, které naklepeme, osolíme, opepříme a poklademe plátky šunky a žampiónů.

  2. Potom kotletu přehneme na polovinu spíchneme jehlou na ptáčky nebo párátkem.

  3. V horkém oleji osmažíme po obou stranách, pak podlijeme vývarem a dusíme doměkka.

  4. Pak přidáme kečup a nakonec červené víno. Vše prohřejeme.

  5. Příloha:

  6. nejlépe vařené brambory nebo smažené bramborové hranolky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 679 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Babiččino tajemství

Tématické fráze: babiččino tajemství babičino tajemství babiččino tajemství recept čivapčiči babiččino tajemství, baččino tajemství recept babičino tajemství babičino vepřové babiccino tajemnstvi babicino recepty babiccino veprove na houbach recept babiččino tajemství babicino-tajemstvi.cz recepty babicino tajemstvi babiccino-tajemství.cz babiččino-recepty.cz babičino recepty jidaše babiččino tajemstvi rytířská kotleta recepty babicino kotlety recept

Zapomněl/a jsem heslo