Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 104 kJ / 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,70 g |
Tuky | 18,90 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 1,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Patizon obalený v trojobalu se sýrem a jogurtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MXQA
Moje poznámka
Patizon obalený v trojobalu se sýrem a jogurtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MXQA
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 2 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 22 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 48 minutami
Prošívaná deka
sikulka131 před 1 hodinou
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 2 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 2 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 2 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 2 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 3 hodinami
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
faluska před 4 hodinami
Jednoduchá roláda
Fikina před 4 hodinami
Obalovaný chléb ve vejci
bobnak před 4 hodinami
Tématické fráze:
patizon,
patizon recepty,
jak smažit patizon,
patizon se syrem,
patison recept,
recepty z patizonu,
jak loupat patizon,
obalený patyzon,
musi se patizon loupat,
recept z patizonu,
patyzon,
smažený patizon recepty,
patizon foto,
trojobal se sýrem,
patizon recept,
obalený patison,
loupat patizon,
patyson,
patison recepty,
smazeny patizon
Suroviny:
patizon,
vejce,
jogurt bílý,
sůl,
sýr galbani grangusto,
paprika sušená uzená,
bylinky,
olej,
strouhanka
Komentáře (24)
Je to dobrota takto upravený patizon.
Vysmážam zatiaľ len klasicky, v trojobale, alebo v cestíčku.
Inak, dobrý nápad.