Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 936 kJ / 1 897 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,48 g |
| Tuky | 97,14 g |
| Vláknina | 22,45 g |
| Cholesterol | 329 mg |
| Sodík | 1,21 g |
| Sůl | 2,26 g |
| Sacharidy | 192,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketové (za)pečenky se škvarky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAXr
Moje poznámka
Cuketové (za)pečenky se škvarky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAXr
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 23 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 1 hodinou
Domácí chleba
Samjda před 1 hodinou
Vánoční věnec
Stefi.f před 5 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 12 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 14 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 14 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 14 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 14 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 15 hodinami
Tématické fráze:
cuketové škvarky,
cuketové placky se škvarky,
skvarkove placky s cuketou,
cuketovy pagáč,
cuketa škvarkama,
škvarky cuketa,
bramborák do mrazničky,
jak připravit škvarky,
cuketa zapecena se škvarkama,
cuketové placičky s mozarelou,
cuketa skvarky,
recepty do pečenky,
cukety škvarky,
recepty pecenky,
cuketa placky se skvarky,
cuketova buchta se škvarkama,
cuketová buchta se škvarkami,
cuketové placičky se škvarkami,
cuketove zapečenky,
recepty ze strouhanky a škvarků
Suroviny:
cuketa,
brambory,
vločky ovesné jemné,
strouhanka,
vejce,
škvarky,
sůl,
pepř,
česnek,
rajče,
sýr mozzarella,
bazalka čerstvá
Komentáře (26)
potom len čiahnem a môžem napr. piecť pagáče...
Jen mi, prosím, holky prozraďte, jak to udělat, aby zůstaly škvarky