Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketové (za)pečenky se škvarky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 8. 2013 17:07

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 936 kJ / 1 897 kcal
Bílkoviny52,48 g
Tuky97,14 g
Vláknina21,45 g
Cholesterol 329 mg
Sodík 1,21 g
Sůl2,26 g
Sacharidy192,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud máte mikrovlnku s funkcí "crisp", můžete placičky připravit tak. Nebo jdou samozřejmě i osmažit na pánvi bez tuku (škvarky ho trochu pustí) a potom v troubě nebo pod grilem jen krátce zapéct.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova

23. 8. 2013 18:07

Dančo,pochutnala bych si:-*máš to moc hezké:-K:yes::-p

Danca

22. 8. 2013 10:59

magdalenka: Magdalenko, dělám to úplně stejně:-!:-O:-D

magdalenka

22. 8. 2013 08:13

senky:ja preventívne a tajne časť škvariek zamrazím...:-D zvyknem časť pomlieť, urobím pomazánku , plus pomletú časť do mrazničky.
potom len čiahnem a môžem napr. piecť pagáče...

senky

22. 8. 2013 08:06

Škvarkové caprese:yes::yes::-D:-D super:yes::yes:
Jen mi, prosím, holky prozraďte, jak to udělat, aby zůstaly škvarky:-?:-? zamykáte je :-?:-?:-D

Danca

21. 8. 2013 12:12

1974andrea::-D:-D:yes:

1974andrea

21. 8. 2013 11:44

Danca:Tak já tam teda přidám pšeničné otruhy, abych mu taky ulehčila:-D

Danca

21. 8. 2013 11:41

1974andrea: Klidně tam vraž jen strouhanku, určitě to až tak nevadí;-). Já jsem těmi vločkami chtěla jen vykompenzovat ty škvarky a ulehčit tak svému svědomí...:-D:-D

1974andrea

21. 8. 2013 10:50

Nemám vločky, ale asi to vyzkouším, zbytek škvarků čeká na své poslání:-D Mám dát teda asi celej hrnek strouhanky místo těch vloček, což? Vypadá to moc zajímavě:yes:

suslajda

21. 8. 2013 07:57

No to bych si moc pochutnala:-p:-p:yes::yes:

srettka

21. 8. 2013 07:01

však by to bez té škvarkové vložky bylo suché, berme tuto baštu pořád jako zdravou, jen lehce lubrikovanou vyškvařenými čuněcími faldy:-)):yes: jen mě déte iné ten sejr, tendleten vazmek je pro mě takové nedomrlé, takové nahaté sér bez chuťového hubertusa. ale na voko je to parádní:yes:

jarka skrobakova

20. 8. 2013 19:42

Vypadá to krásně :yes::yes::-K:-p

sunny.sofi

20. 8. 2013 18:41

Danca: Danco, tak to jsme na tom podobně - mám třeba hodiny, které vypadají jako kočka:-8:-D;-)

magdalenka

20. 8. 2013 18:26

S tými škvarkami máš recht...:yes:

Danca

20. 8. 2013 18:04

mysulka: chutnaly nám moc:-p ty škvarky tomu dodají tu správnou hutnost, není to jen "jalová" zelenina:-D:-D:-K

Danca

20. 8. 2013 18:02

rebeka::-D:-D:yes::-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cuketové škvarky cuketové placky se škvarky skvarkove placky s cuketou cuketovy pagáč cuketa škvarkama škvarky cuketa bramborák do mrazničky jak připravit škvarky cuketa zapecena se škvarkama cuketové placičky s mozarelou cuketa skvarky recepty do pečenky cukety škvarky recepty pecenky cuketa placky se skvarky cuketova buchta se škvarkama cuketová buchta se škvarkami cuketové placičky se škvarkami cuketove zapečenky recepty ze strouhanky a škvarků

Suroviny: cuketa, brambory, vločky ovesné jemné, strouhanka, vejce, škvarky, sůl, pepř, česnek, rajče, sýr mozzarella, bazalka čerstvá

TopRecepty.cz

Cuketové (za)pečenky se škvarky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zAXr