Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 101 kJ / 3 609 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,47 g |
| Tuky | 39,99 g |
| Vláknina | 27,50 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 648 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 702,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestkový koláč z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ro4K
Moje poznámka
Švestkový koláč z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ro4K
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 4 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 7 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 15 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 28 minutami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 31 minutami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 36 minutami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 1 hodinou
Bramboráky
jahodp před 1 hodinou
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 1 hodinou
Kilimandžáro
jahodp před 1 hodinou
BeBe střecha
jahodp před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 1 hodinou
Tématické fráze:
švestkový koláč,
koláč z pekarny,
švestkový koláč recept,
kolace z pekarny,
kolač v pekarně,
domácí pekárna recepty,
koláč do pekárny,
koláče v pekárně,
kynutý švestkový koláč z pekárny,
koláče s pekárny,
recept ze svestek v domaci pekarne,
kynutý švestkový koláč v pekárně,
kolac pekarna,
kynute koláče z pekarny,
koláč švestkový,
recepty do domácí pekárny,
kynutý koláč v pekárně,
borůvkový koláč z pekárny,
koláčky z domácí pekárny,
kolace do pekarny
Suroviny:
vejce,
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
olej,
mléko,
prášek do pečiva,
švestky,
Komentáře (27)
Každá pekáreň pečie inak, trocha to posleduj.