Suroviny
Porce: podľa množstva zeleniny
Postup přípravy
Krok 1: Zemiačky uvaríme v šupke, ošúpeme (nenadávame !) a narežeme na kolieska.
Krok 2: Fazuľky narežeme, suchšiu fazuľu vylúpeme, tekvičky, papričky a ostatnú zeleninu narežeme na menšie kúsky.
Krok 3: Na oleji orestujeme narezanú cibuľu, pridáme mletú papriku a narezanú zeleninu ( okrem paradajok ), osolíme, podlejeme vodou a dusíme do mäkka.
Krok 4: Potom vložíme na kocky narezané paradajky a zemiaky a dolejeme potrebné množstvo vody (polievka má byť hustá). Necháme spolu 10min povariť.
Krok 5: Nakoniec vložíme nasekanú vňať.
Zveřejněno 3. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Likvidační polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wx1J
Moje poznámka
Likvidační polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wx1J
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 8 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 15 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 18 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 19 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 5 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 5 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 5 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 5 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 5 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 6 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 7 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 7 hodinami
Suroviny:
paprika,
olej,
cibule bílá,
sůl,
Komentáře (7)