Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Indická kuchyně - jihoindické ředkvičkové kosambari (česky namluvený videorecept)

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

arrefeena

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie571 kJ /
136 kcal
Bílkoviny1,65 g
Tuky12,93 g
Vláknina2,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 802 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy2,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ředkvičky a kokos nastrouháte. Pokapete citroném a zamícháte. Dáte smažit hořčičné semínko, kmín, curry listy a nakrojené feferonky. Krok 2: Tuto "tarku" nalijete na ředkvičky, osolíte, promícháte a ozdobíte čerstvým koriandrem.

Zveřejněno 9. 11. 2013

Poznámka autorky arrefeena

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Indická kuchyně - jihoindické ředkvičkové kosambari (česky namluvený videorecept)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vwXn

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vwXn

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

:-):yes::yes::-K

jarda Kadic:
akorát se omlouvám za nekvalitu fotek a přitom mám nový telefon, asi si pořídím klasický foťák

Já jsem opravdu kuchař amatér,ale mám pár kamarádů,co vaří v hotelích a dávali mě že začátku rady a všelijaké vychytávky.....Je jasné,že Tvoje recepty jsou o něčem jiném,ale věř,že různé kombinace surovin si zapisuji a už jsem občas něco zkusil s ohledem na můj evropský styl vaření.Proto Tvým receptům fandím;-);-);-);-)

arrefeena: já bych tu tradici porušila a snědla jako saMOTNÉ, NEB BY MI TO K NASYCENÍ STAČILO;-):-p. (promiň velký písmena, nechce se mi to přepisovat :-8:-8;-);-))

kam to zařadit je těžké, protože to není klasická příloha, ale také se to nejí samotné jako salát. podává se to současně s hlavním jídle s rýží. tradičnější verze používá místo ředkviček okurku a přidává k ní půlenou loupanou cizrnu (popřípadě lze použít sušený hrášek). tuto verzi udělám, až budou levné okurky ;-)

nebo v www.littleindia.cz tam maji uplne vsechno

zizala: Já si zas zvykla právě, co je takové neobvyklé, hledat tam. Navíc u nás je fakt ochotná paní prodavačka, objedná mi, pokud nemá. Už si zvykla, že se ptám na neobvyklé suroviny (hlavně na ty dietní recepty od Péti)

spagetka: Tak to se přiznám, že tam bych nehledala :-8

zizala: Jaru listy i černé semínko ve Zdravé výživě.

zizala::-) tak lehce ani u nás, to s tebou súhlasím.

tejaja: Hm, do Makra nemám přístup. Mne jen zarazilo to slovo lehce. Ale asi by mi chutnalo :-p

zizala: Jarka, u nás občas dostať curry listy v METRE ( vaše Makro ). Ale vždy nie, to by som kecala.:-)

spagetka: Lehce? Kde seženeš curry listy? Černé hořčičné semínko taky není běžná surovina ;-)

Hm, tak tohle se mi líbí, to je realizovatelné lehce. Chuťové buňky taky nic nenamítaj. Jen asi pozor - nepřehnat s tím římským kmínem, aby to nepřebil, že jo, já dám radši míň, přidat se dá vždycky. Ale ukládám, až budou ředkvičky ;-):-p:yes:
Jo a ještě nehodilo by se spíš do sekce Saláty?

Tématické fráze:
jak použit ředkvičkove listy, ředkvičky s rýží, listy redkvicky recept, ředkvičkové recepty, redkvičkové listy, ředkvičkove zeli, ředkvičkové feferonky, černé hořčičné semínko recept, domácí vychytávky, recepty, zdraví.

Suroviny:
ředkvičky, kokos, olej, semínka hořčičná černá, římský kmín celý, koření kari, feferonka zelená, sůl, koriandr

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu