Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 905 kJ / 2 367 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,77 g |
| Tuky | 120,77 g |
| Vláknina | 10,20 g |
| Cholesterol | 829 mg |
| Sodík | 1,85 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 259,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trhaná buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YxpA
Moje poznámka
Trhaná buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YxpA
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 41 minutami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 15 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klobásníky
Krista56 před 34 minutami
Svíčková na smetaně
HarryHole před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky
o.d před 1 hodinou
Jednoduché langoše
o.d před 1 hodinou
Klasické křupavé domácí rohlíky
o.d před 1 hodinou
Gulášová polévka
o.d před 1 hodinou
Domácí rohlíky
MirkaHr před 5 hodinami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 14 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 15 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 16 hodinami
Tématické fráze:
trhana buchta se skorici,
trhaci buchta,
recept na trhanou buchtu,
trhaná,
diskuze o trhaci buchte,
laskominy od maryny trhací buchta,
trhaná buchta s ořechy,
terhana buchta,
trhaná kynutá buchta,
trhanabuchta,
trhací buchta videorecept,
kynuta buchta trhana,
kynutá trhaná buchta,
trhana buchta s makem,
trhaná buchra,
složitá buchta,
buchty z těsta které nemusí kynout,
trhaná buchta se skořicí od maryny,
trhan skoricovy koláč,
trhaný koláč laskominy od maryny
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
droždí sušené,
máslo,
mléko,
voda,
vejce,
sůl,
máslo,
cukr skořice,
rozinky,
ořechy,
mák,
Komentáře (25)
možná by bylo dobré uvádět zdroj