Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 073 kJ / 4 081 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,06 g |
Tuky | 152,56 g |
Vláknina | 66,25 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 127 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 551,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovesné křupavé placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5QK
Moje poznámka
Ovesné křupavé placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5QK
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 11 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 11 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 15 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Duhové Salko řezy
Severka1992 před 13 minutami
Falešný "segedín" z cukety
Hakre před 20 minutami
Grilovaná kuřecí prsa Toronto
Habina před 1 hodinou
Mleté kuličky se zeleninou v alobalu
Jan Nemec před 1 hodinou
Nakládaná rajčátka
Vacek Milan před 1 hodinou
Gratinovaná cuketa s brambory
Lenny1987 před 2 hodinami
Slovenská hrstková polévka
limosek před 3 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Lahvacek před 4 hodinami
Tvarohový koláč s ostružinami
LidaMD před 6 hodinami
Tématické fráze:
zdravá strava recepty,
zdravá kuchařka,
zdravé vaření recepty,
recepty zdravé,
ovesné placky recept,
recepty zdravá strava,
zdravá výživa-recepty,
zdravá jídla recepty,
recepty na zdravou stravu,
zdravé recepty,
zdravá kuchařka recepty,
zdravá kuchařka online,
zdravé recepty.cz,
recepty zdravé stravy,
musli placičky,
ovesne placicky,
zdravé recepty online,
zdravé ovesné placky,
zdravá recepty,
kuchařka zdravá
Suroviny:
máslo,
cukr,
vejce,
vločky ovesné,
cukr vanilkový,
skořice mletá
Komentáře (14)
Když se rozinky předem namočí třeba do citronové šťávy a pak nechají okapat, nepřipálí se