Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 896 kJ / 453 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,76 g |
Tuky | 19,08 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 104 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 61,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Omyté a osušené maso osolíme a opepříme. Mléko smícháme s olejem, česnekem, bylinkami a kořením.
Krok 2: Stehna v ochuceném mléku důkladně promícháme. Necháme uležet, nejlépe do druhého dne, ale jinak 2 hodiny.
Krok 3: Po odležení uložíme do pekáče s nakrájenou cibulí. Podlijeme trochou vody a poklademe plátky másla. Pečeme z kraje přikryté a před koncem odkryjeme a dopečeme do křupava. Během pečení poléváme výpekem.
Zveřejněno 16. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinkové Tatra kuřátko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pmlX
Moje poznámka
Bylinkové Tatra kuřátko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pmlX
Nejnovější recepty
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 1 hodinou
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 18 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 21 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno 7. 7. 2025 08:57
Cuketový perník
Přidáno 7. 7. 2025 06:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapusta zapékaná s mletým masem
Bajdina před 20 minutami
Palačinky ultratenké a nejlepší z nejlepších
nikolasvabenska před 22 minutami
Uzený guláš
brtna před 45 minutami
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
novakovajanna před 1 hodinou
Rychlá hrníčková bábovka
nikolasvabenska před 1 hodinou
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
janatka před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
Markeeta před 2 hodinami
Brusinky z rybízu
sidonie před 3 hodinami
Chutné vafle
Eliška před 3 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
VeronikaHa před 13 hodinami
Tématické fráze:
kuřátko na bylinkách,
koření tatra .sk,
tatra recepty,
bylinkové kuře,
francouzské baby kuřátko
Suroviny:
stehno kuřecí,
mléko kondenzované,
olej,
česnek,
cibule,
koření na kuře,
tymián,
rozmarýn,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (7)