Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 024 kJ / 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,10 g |
Tuky | 36,26 g |
Vláknina | 0,24 g |
Cholesterol | 359 mg |
Sodík | 843 mg |
Sůl | 2,07 g |
Sacharidy | 5,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Variace na Welsh rarebit
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oKGK
Moje poznámka
Variace na Welsh rarebit
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oKGK
Nejnovější recepty
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 14 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 20 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 21 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 21 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 38 minutami
Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát
Modraska před 48 minutami
Borůvkové muffiny
olivka před 1 hodinou
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 1 hodinou
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 1 hodinou
Maďarská houbová polévka
Fitulka před 2 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
KuchtinkaHaninka před 2 hodinami
Čevabčiči s bramborem
erikpatrik@email.cz před 2 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Aknytsirk před 2 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Petr9 před 3 hodinami
Tématické fráze:
welsh rarebit,
rarebit recept,
welsh rarebit recept,
variace obalovaneho syru,
recepty láda hruška 13.3.2014,
rarebit,
rarebit omáčku,
co je rarebit,
welshký rarebit recept,
welsch rarebit,
wesh rarebit,
welsh rabbit,
moka cukroví lády hrušky,
recept welsh rabitt chleba,
kajenský pepř recept,
sýrové variace na grilu,
recept ladi hrusky z 13.3.2014.
Suroviny:
sýr chedar,
hořčice dijonská,
omáčka worcesterová,
cibulka jarní,
pepř cayenský,
vejce,
chléb
Komentáře (13)