Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoducho - rychlá a chutná roláda s marmeládou

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

nicoolete77

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 445 kJ /
1 540 kcal
Bílkoviny62,08 g
Tuky46,36 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 598 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy217,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cukr se žloutky vyšleháme do pěny, zlehka přimícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků a mouku. Krok 2: Těsto rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem (já pečicí papír nedávám na plech, spíše si ho vymažu a posypu moukou) a pečeme ve středně vyhřáté troubě 10-15 minut. Krok 3: Teplý plát sundáme z plechu na posypanou desku s cukrem moučkou. Plát natřeme marmeládou, třeba jahodou (záleží jakou máte nejradši :). A pak plát srolujeme. Krok 4: Navrch můžete dát čokoládu. Je to mňamka :).

Zveřejněno 26. 3. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7zjG

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7zjG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

davam bodik i uz ji mam v oblibenych!!!:-p

:-K Moc dobrá roláda. Je to rychlovka třeba pro nečekanou návštěvu. U nás vždy bez tvarohu, může se hned podávat

Je skvostná :-8 S pikantní marmeládou miluji

:yes: :-) Děkuji .. no tak zkusit se má všecko .. :-D

Krásná roláda:yes:
Já bych marmeládu vyšlehala s tvarohem a promazala ji marmeládovo-tvarohovou náplní;-)

Tématické fráze:
roláda s marmeládou, mramorová roláda recept, rychla rolada, marmeladova rolada, rychlá marmeládová roláda, recepty rolada s marmeladou, rychla rolada s tvarohem, marmeládová nápln do piškotové rolády, roláda z jahodovým džemem a tvarohovou náplní, rychlá roláda bez sněhu, rychlá mňamka na plech, recept rolada s marmeladou, piškotová roláda s marmeládou recept videorecept, recept na rychlou roláda, roláda, roláda s tvarohem a marmeládou, rolada s tvarohovou naplni, dvoubarevná roláda s jahodovým krémem, skvostná maková roláda, rychlá a jednoduchá roláda s tvarohovou náplní

Suroviny:
cukr moučkový, vejce, mouka polohrubá, marmeláda

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu