Suroviny
Porce: 2 (podle nádoby)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 672 kJ / 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,19 g |
Tuky | 7,64 g |
Vláknina | 0,48 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 65,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pudink s piškoty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5Mg
Moje poznámka
Pudink s piškoty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5Mg
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 10 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno 2. 9. 2025 20:08:14
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 49 minutami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 1 hodinou
Belgické vafle
ne.honzula12 před 4 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 4 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 5 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 6 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 7 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 7 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 9 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 10 hodinami
Tématické fráze:
pudink s piškoty,
puding recept,
pudink,
příprava pudinku,
pudink recept,
puding s piškoty,
jak se dela pudink,
jak se vaří pudink,
recept na pudink,
jak se dela puding,
recept na puding,
šlehaný pudink,
jak udělat pudink,
jak uvařit pudink,
pudink s piskotama,
recept pudink,
jak udělat puding,
pudink recepty,
piskot z pudinku,
příprava pudingu
Suroviny:
mléko,
pudink,
cukr,
piškoty
Komentáře (20)
marketti - ano, recept roku
myslím, že se dočkáme ještě spousty skvostných perel
Pak jsme jen čekali netrpělivě, až to ztuhne a pak jsme se rvali o porce.
Dnes to dělám podobně, jen to pokapu rumem nebo višňovkou (ale už se nerveme).
Tak dobrou chuť.