Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 789 kJ / 906 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,36 g |
Tuky | 84,66 g |
Vláknina | 16,56 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 24,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený vepřový jazyk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A7OO
Moje poznámka
Pečený vepřový jazyk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A7OO
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 6 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 6 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 6 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 19 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 5 minutami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 26 minutami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 30 minutami
Africké kuře
Hypnos před 32 minutami
Šťouchané brambory
Benetka před 33 minutami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 53 minutami
Pizza Valencia
Alena194 před 55 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 59 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 1 hodinou
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 2 hodinami
Tématické fráze:
veprovy jazyk peceny,
peceny veprovy jazyk,
vepřovy jazyk na grilu,
vepřový jazyk,
vepřový jazyk recept,
veprovy jazyk recepty,
vepřové jazyky,
grilovaný vepřový jazyk,
peceny jazyk,
peceny veprovy jazik,
recept na vepřový jazyk,
grilovaný jazyk,
grilovaný jazyk,
vepřové jazyky recept,
pečené vepřové jazyky,
recept vepřový jazyk,
top recepty vepřový jazyk,
vepřové jazyky recepty,
jazyk pečený,
jak spařit vepřový jazyk
Suroviny:
jazyk vepřový,
slanina,
česnek,
sůl,
koření grilovací,
cibule
Komentáře (8)
Naložení je nutnost, min. 12h, lépe 24h. Přeji dobrou chuť.
loupe,po upečení?