Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dortík jen z ovoce :)

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aanet3

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: ....

Zveřejněno 19. 8. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qXkD

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qXkD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

zuzun :yes::-)

Moc príma nápad:yes:Líbí se mi to:-p:-K

Zkousela jsem melounovy drink s jogurtem, a parada. V nejhorsim pripade postupujte takto: ovoce sezobat, tvaroh olizat a pak se pustit do melounu. Nebo muzete ovoce navrchu spolu s tvarohem setrit a snist zvlast jako tvarohovo-ovocnou svacinu, a pak meloun zvlast. Dalsi varianta je vsechno rozdrtit a jist dohromady, jsem si jista, ze spatna chut to nebude. Jsem fakt posedla melounem, takze ho muzu ve vsem. Pokud jde o to vyuzit melounu ciste pro zdobeni jako takove, s odhlednutim od "typickych" dortu a jejich tradicniho slozeni, jako napad je to senzacni a inovativni, no ne?:yes::-)

Chuť byla super a druhý den zažívání bez problémů :-D ... dala jsem tvaroh, protože jsem dort dělala pro kamarádku a bála jsem se, že v tom vedru, to ta šlehačka nevydrží ;-) A dortík proto, protože to vypadá jako dortík ;-) K postupu bych jen napsala ( Lada), aby jste meloun nemazala tvarohem, když má ještě šlupku :-8 .

Běžně dělám přes léto vodní meloun s balkánským sýrem a to se s odpuštěním sežere jen co se na stůl talíř položí, takže proč ne tvaroh, ale to bych musela nejdřív zkusit apak říct.

???:nejsem si úplně jista chutí tvarohu a melounu. meloun v kombinaci s něčím, může vytvořit docela divnou chut. jinak je to ale svěží forma dezertu.
jinak ??? - stužené tuky, margaríny, poťahovky a iné šmakulády? nevím, kdo cpe do dortu ztužený tuk, margarin..pokud se chci zapsat do podvědomí svým sladkým výtvorem, určitě do něj nedám tohle. a co se týče potahovky, tak pokud není na přání extrémně barvená, tak v ní takové peklo teda nevidím....cukr, glukoza, pitná voda, rostlinné tuky, palmový tuk, sojový lecitin, kokosový tuk xanthan, pšeničný škrob. Regulátor kyselosti: kyselina citronová, aroma. maximálně že je tam více cukru;-)

Mne sa teto "dort" veľmi páči a je nepochybne lepší, zdravší ako "dokonalé" torty plné umelej hmoty -stužené tuky, margaríny, poťahovky a iné šmakulády

Super:yes:

Miky: když to nedělalo problém vám...... a svedu víc, než jen namazat chleba;-)

Meloun a tvaroh.... úplně si nejsem jistá, co to udělá se zažíváním:-D:-D:-D

Miky: Osobně nepovažuji tento výtvor za dortík:-SJe to meloun s tvarohem a ovocem. Takových příkladů jsem si všimla podsouvají časopisy tzv. americké dezerty. Asi mají potřebu nám objasnit, jak má vypadat dezert, ovocný dort apod.

Špagetka, i když je jako Zdobení, nějaký řádek o postupu mohl být.
V tom má Lada pravdu.

Nechápu na co chcete postup ořežete meloun,pomažete tvarohem a obzdobíte ovocem..některý lidi mě fak dostávaj asi jsou těžký amatéři co jen mažou chleba :D :D

Miluju ovoce a ze vseho nejvic meloun. Tvaroh je nejoblibenejsi mlecny vyrobek. Takze u me to boduje:yes::-p

A není to škoda? Vždyť by to nebylo nic těžkýho napsat pár vět navíc;-(

Lada: V kategorii Zdobení je bez postupu

Tématické fráze:
dort jen z ovoce, dorty jen z ovoce, ovocné dorty recepty, dort z melounu, dorty z ovoce, dort jen s ovoce, ovoce na dorty, ovoce na dortu, ovocny dort z melounu, dortik z melounu, lada dorty, dort z melounu recept, ovocný dort z vodního melounu, dorty navrchu ovoce, dort z ovoce, dorty jen z ovoce pro děti, cuketovy dort ladi hrusky, meloun s tvarohem, ovocné dorty, recepty ovocné dorty

Suroviny:
meloun, ovoce, tvaroh, cukr

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu