Postup přípravy
Krok 1: Z kaštanové hmoty udělám kuličky o průměru cca 3 cm, "rozplácnu" z nich placičku, poliju čokoládovou polevou.
Krok 2: Po ztuhnutí naskládám do krabice a těsně před podáváním ozdobím kopečkem šlehačky.
Zveřejněno 8. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kaštanová dobrota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDlv
Moje poznámka
Kaštanová dobrota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDlv
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 12 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 12 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 19 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 26 minutami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 1 hodinou
Cuketový perník
MonikaP. před 1 hodinou
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 3 hodinami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 3 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 4 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 5 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
kaštanové pyre,
kaštanová mouka recepty,
jedlé kaštany recept,
kaštanová mouka,
kaštanové cukroví,
kastanova mouka recept,
kaštanový krém,
kaštanová nádivka,
kaštanové pyré recept,
cukroví z jedlých kaštanů,
kaštanový krém recept,
recepty z kaštanové mouky,
cukroví z kaštanového pyré,
cukroví z kaštanové mouky,
jedlé kaštany recepty,
kaštanové pyré recepty,
krém z jedlých kaštanů,
kastanova babovka,
recepty,
recepty s kaštanovým pyré
Suroviny:
pyré kaštanové,
poleva čokoládová,
šlehačka
Komentáře (30)
Bez tohoto výrobku ve špajzu, asi není žádná "slušná domácnost"!
Tedy ti, co se neživí pizzou a hamburgry a umějí péct a vařit.
Používá se jako přesně odměřený prášek na pul litr mléka nebo pro hustší pudink jako základ krému se čtvrtlitrem smetany na vaření !
Zde je to úplně běžný artikl ,a zřídkakdy se stane,že není.A teď mé napadlo,když bylo MS v hokeji ,tak nebylo pyré!!!
To je zralý na další revoluci ! Ježíšmaria,o co "všechno" přicházím když žiju v Bratislavě
taky bych zaběhla do Maďarska,ale mám to trošku z ruky
Co se úplně zmagořili ,ti obchodníci! Tady v Bratislavě je to zcela běžně k dostání,všude. A když náhodou takkhle v září už není,tak běžím do Maďarska ,tam je vždycky,protože Maďaři se bez pyré neobejdou.Dělají z toho spousty mňamek,ani nevím jak se všechny jmenují,ale stojí za hřích.