Kakaové bochánky
Nemají žádnou náplň, přesto jsou výborné. Kakaové bochánky nechte po upečení týden až dva uležet, aby pořádně změkly. Při pečení myslete na to, že bochánky v troubě nabudou, udělejte je tedy raději menší.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 272 kJ / 2 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,47 g |
Tuky | 145,40 g |
Vláknina | 18,30 g |
Cholesterol | 408 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 305,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kakaové bochánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3QJA
Moje poznámka
Kakaové bochánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3QJA
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 8 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 9 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 10 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 2 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 5 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 5 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 6 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 7 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 7 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 7 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 7 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
sádlové bochánky,
sádláčky,
kakaové cukroví,
kakaové důlky,
sádláky cukroví,
sádláky,
sádláky recept,
bochanky,
sádláčky recept,
recept na sádlačky,
kakaove kulicky pecene,
cukrovi sadlačky,
cukroví sádláky,
cukroví kakaové,
vánoční cukroví sádláky,
sádlove cukrovi,
kakaové sádláčky,
boží bochánky,
išláky,
vánoční cukroví kakaové bochanky
Suroviny:
máslo,
cukr moučkový,
kakao,
mouka hladká,
cukr vanilkový,
mandle
Komentáře (24)
péct se musí opravdu zmírna tak, aby to máslo, které se jakoby rozpouští, se stíhalo vsáknout a celý se to nerozjelo
je mi 14 let a chtěla bych tyto bochánky udělat našim jako překvapení. Mohl byste mi někdo poradit jak přesně mám udělat to těsto, prosím. Děkuji za radu