Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 343 kJ / 321 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,78 g |
| Tuky | 9,24 g |
| Vláknina | 0,96 g |
| Cholesterol | 924 mg |
| Sodík | 294 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová slezina plněná, jako studené pohoštění
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gG5l
Moje poznámka
Vepřová slezina plněná, jako studené pohoštění
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gG5l
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 1 hodinou
Grinchův elixír
Přidáno před 16 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 19 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 1 hodinou
Kapří hranolky
loing před 10 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 11 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 11 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 11 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 11 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 13 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 13 hodinami
Tématické fráze:
recepty vepřová slezina,
vepřová slezina,
jak připravit slezinu,
slezina vepřová,
jak vypadá vepřová slezina,
vepřová slezina recept,
jak připravit slezina,
studená vepřová játra,
slezina recepty,
plněná slezina,
co je vepřová slezina,
jak připravit slezinu?,
recept na vepřovou slezinu,
plněná slezinka recepty,
plněné sleziny,
recept vepřová slezina,
recept na slezina,
vepřové ledvinky na paprice pohlreich,
lahůdková slezina,
vepřové sleziny recept
Suroviny:
slezina vepřová,
sýr eidam,
špek,
paprika čerstvá červená,
cibulka lahůdková,
pepř mletý,
sůl,
olej,
Komentáře (11)
Kdo má slezinu rád,tak opravdu doporučuji
cekrops:
Já vím,že všichni nemusí,nebo nemůžou různé vnitřnosti
Teda,ale piplačka s tou přípravou je děsná