Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněná vepřová slezina

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

2. 12. 2014 16:05

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 889 kJ / 1 646 kcal
Bílkoviny62,50 g
Tuky34,25 g
Vláknina12,97 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 1,04 g
Sůl2,42 g
Sacharidy267,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Při pečení propichovat jehlicí, pak nepraskají. Já je peču s bramborem pohromadě, brambory nasáknou štávou. Je to můj recept.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BarunkaSimbaMates

27. 1. 2021 20:44

Mohu se zeptat kde slezinu kupujete?Děkuji

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 12. 2014 21:21

frenk:Slezinu jsem na talíři úmyslně nenakrájela. Přeci jen ta moje náplň neodpovídá surovinám ve Tvém receptu:-)
Pokud do poznámky uvedeš ještě i jiné druhy náplní,tak budu velice ráda;-)U nás je plněná slezina ve velké oblibě:-p:yes:a já střídám pouze 4 druhy:-8 Uvádím je v poznámce u přidaného podobného receptu:-)

Colombo65 Colombo65

3. 12. 2014 18:31

"Čučím jak puk" :)
Krásný nápad.:yes:

frenk

2. 12. 2014 19:20

fotky jsou kvalitní, jsem rád že ten recept dělá ještě někdo, ještě dodám že nádivek dělám přibližně 30 druhu, pokud bude zájem ,přidám nějaký sem:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 12. 2014 17:25

Vidím, Drahuš, že to není tvůj recept a hodnotím velmi kladně ten fotopostup! :-) Díky, hodí se;-)

spagetka spagetka

2. 12. 2014 17:02

Anna Kocikova: Proč odstranit, návod :yes::yes:, přidej pak ještě hotové jídlo ;-);-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 12. 2014 16:54

I u nás je plněná vepřová slezina v oblibě:-pZrovna dnes ji dělám:yes: Jen do náplně nepřidávám rýži:-)

Dovolím si přidat fotopostup přípravy před plněním pro ty,kteří by o recept měli zájem.Pokud nebudou fotky vyhovovat,odstraním je:-)

K plnění je lepší zakoupit víc"masitější"silnější kusy sleziny:-!Takové ty tenké placky naplnit nejdou.
Já slezinu rozříznu napůl(líp se plní)odstraním tuk a středem sleziny proříznu hodně ostrým,úzkým nožem tunýlek po celé délce.Slezina se lépe prořezává, když ji po obou stranách zlehka stlačíme-viz foto.
Na závěr proříznutý tunýlek ještě o malinko zvětšíme zasunutím prstu. Takto proříznutá slezina se velice dobře plní kávovou lžičkou, nebo mikrotenovým sáčkem do kterého se prostřihne větší otvor.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty vepřová slezina vepřová slezina recept vepřová slezina slezina recept slezina recepty recept vepřová slezina slezina slezina recept slezina recept na slezinu vepřova slezina recepty jak uvařit slezinu vepřové sleziny připrava veprove sleziny recept na nadivane veprove srdce vepřové slezina recept na sleziny polévka ze sleziny příprava sleziny k jídlu vep. slezina

Suroviny: slezina vepřová, cibule, kmín celý, pepř mletý, vejce, majoránka, rýže, rohlík, česnek

TopRecepty.cz

Plněná vepřová slezina

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K2Oz