Porcované pohoštění

mika59 Kuchařka:

Studená kuchyně 18 názorů

521

Suroviny

vyšší housky nebo bulky (vhodné na plnění)
salámy - měla jsem
kuřecí debrecínka
šunka
Poličan
plátkový sýr
cherry rajčátka
hroznové víno
česneková pomazánka nebo jiná oblíbená
zelené zdobení
Recept si zatím oblíbilo 21 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Bulky seřízneme kousek odshora. Vydlabeme, ale ne celé, jen do poloviny. Na dno dáme pomazánku.

  2. Začneme do pomazánky skládat salámy a sýry. Prokládáme to rajčátky a vínem nebo libovolnou zeleninou. Fantazii se meze nekladou.

Poznámka

Je to místo obložené mísy takové jednoporcové občerstvení podávané i s pečivem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 249 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Porcované pohoštění

  • Ivace64 Ivace64

    nádhera,krása,jako vždy Miládko,nezklameš, wow:-)

    Odpovědět

  • mika59 mika59(autorka receptu)

    Simona Skolakova: Děkuji Simi..;-):-K

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    To se mi moc líbí;-):yes:vypadá to opravdu luxusně:yes:skvělý nápad!!!!!!!:yes:

    Odpovědět

  • mika59 mika59(autorka receptu)

    mamenka: Já děkuji:-K:-K moc to pro mně znamená.:-)...a taky děkuji Všem..:-K

    Odpovědět

  • mamenka mamenka

    Při prvním pohledu mi bylo jasné, že takovou krásnou fotku a nevšední pohoštění tu může dát jen "mika59". Opakuji se sice, ale nemůžu si pomoci, koukám a obdivuji! Děkuji za nápad na pohoštění.

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Krásná prezentace:-K:yes:

    Odpovědět

  • mysulka mysulka

    Super :-):yes:

    Odpovědět

  • jemmy jemmy(neregistrovaný)

    Krasna prezentace[jako vzdy].Vyborny napad,zase neco jineho.:-K:yes:

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Dievčatá, u nás sa občas takto, do okrúhleho chleba, servíruje polievka. A je to super, netreba to vyberať, Ako jete obsah, pomaly olamujete aj obal - žemľu. :-K

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57

    No já bych naopak asi udělala úplně mělké "misky" z pečiva, pak by se to dalo jíst bez vyndavání z bulky apod., prostě takový " obložený chlebíček".
    Ale fotky jako vždy :yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • mika59 mika59(autorka receptu)

    cathleen: No já si myslím, že s tím každý poradí ....:-D Díky..:-K

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    mika59: ajo...tohle jsem právě zavrhla, protože než se s tím skládat do bulky - a hosté to pak zas vyndavat na neuspořádaný kopeček na talíř....naskládám rovnou každému jeho obložený talířek.
    Ale na stole to musí vypadat pěkně;-):yes:

    Odpovědět

  • savlinka savlinka

    No krása jako vždy:yes::yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • maris maris

    Krásné a efektní, ale jako první mě taky napado, jak se to jí:-8

    Odpovědět

  • mika59 mika59(autorka receptu)

    cathleen: Vidličkou se to vybírá... dole je pomazánka....nebo vytáhnout na talířek a bulku přikusovat.....podstata je, že každý má svou porci jako malé pohoštění..;-)

    Odpovědět

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: skvělé nápady na narozeninové pohoštění oblíbené pohoštění jak má vypadat pohoštění

Zapomněl/a jsem heslo