Smažené kapří mlíčí
Mlíčí je díky svému svému jemnému masu pochoutkou. Povaříme ho v kyselé vodě necháme vychládnout. Díky tomuto kroku se zpevní, aby bylo možné ho obalit v klasickém trojobalu. Usmažíme a podáváme s bramborami.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené kapří mlíčí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ANgP
Moje poznámka
Smažené kapří mlíčí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ANgP
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 15 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 47 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 2 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 17 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 22 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 22 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 23 hodinami
Tématické fráze:
mlíčí,
mlíčí recept,
recept na mlíčí,
kapří mlíčí a jikry - recepty,
mlíčí recepty,
recepty z mlíčí,
smažene jikry,
jak upravit mlíčí,
smazene rybí jikry a mlíčí,
recept mlíčí,
rybí mlíčí,
kapří jikry,
recepty mlíčí,
jak vypadá mlíčí,
úprava mlíčí,
jak upravit jikry,
rybí mlíčí recept,
kapří jíkry recept,
recepty z kapřího mlíčí,
kapří jikry a mlíčí
Suroviny:
mlíčí,
citron,
víno bílé,
voda,
sůl,
vejce,
strouhanka
Komentáře (6)