Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarohovo-kuličkový moučník

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

helisek

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 765 kJ /
5 680 kcal
Bílkoviny118,99 g
Tuky271,54 g
Vláknina9,40 g
Cholesterol 2,09 g
Sodík 582 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy685,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ze všech surovin vypracujeme těsto, které necháme asi hodinu odležet v lednici, poté tvoříme kuličky, které skládáme na plech vyložený pečícím papírem. Krok 2: Potom zalijeme tvarohovou nádivkou. Krok 3: Tvarohová nádivka : Utřeme žloutky spolu s cukrem a vanilkovým cukrem, přidáme máslo a vyšleháme, přidáme tvaroh a utřeme, přidáme vanilkový pudink a sníh ze 4 bílků, zlehka zamícháme.

Zveřejněno 10. 3. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wZAM

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wZAM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Dnes jsem udělala,dobrý moučník na běžný den,určitě ho zařadím mezi svoje oblíbené recepty:-):yes:

Krásný a dekorativní moučník v náhodných receptech, bodík:yes:

No škoda, že není foto!!:-/:yes::yes:

Tématické fráze:
tvarohový moučník, kuličkový koláč, moučníky s tvarohem, kuličkový moučník s tvarohem, kulickovy tvarohovy kolac, tvarohový kuličkový koláč, kulickove rezy, tvarohovanadivka, kuličkový zákusek, kuličkový řez, moučník s tvarohem, recepty na tvarohové moučníky, bochta s tvarohem, tvarohovy kolac kulickovy, kuličkový dezert, kuličkovy dort, tvarohovokuličkový moučník, kulčkový moučík, kulickovy kolac receot, kuličkový guláš

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr moučkový, kakao, máslo, prášek do pečiva, vejce, tvaroh měkký, cukr moučkový, máslo, žloutek, cukr vanilkový, pudink vanilkový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu