Provensálské těstoviny s olivami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 905 kJ / 4 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,58 g |
Tuky | 203,82 g |
Vláknina | 32,95 g |
Cholesterol | 2,80 g |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 416,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálské těstoviny s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNm4
Moje poznámka
Provensálské těstoviny s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNm4
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 22 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 17 minutami
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 1 hodinou
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 11 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 13 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 13 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 14 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 15 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny recepty,
recepty s olivami,
černé těstoviny,
olivy recepty,
olivy recept,
recept olivy,
recepty z oliv,
recepty na těstoviny,
recepty těstoviny,
recepty olivy,
provensálské recepty,
černé těstoviny recept,
recepty s těstovin,
recept s olivami,
těstoviny s,
zapečené těstoviny s provensálským kořením,
zapečené těstoviny s olivami,
cerne olivy recept,
těstoviny s provensálským kořením,
provensalske vejce
Suroviny:
těstoviny,
olivy černé,
cibule,
salám měkký,
olej olivový,
vejce,
sůl,
pepř,
koření provensálské
Komentáře (4)