Provensálské těstoviny s olivami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 905 kJ / 4 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,58 g |
Tuky | 203,82 g |
Vláknina | 32,95 g |
Cholesterol | 2,80 g |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 416,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálské těstoviny s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNm4
Moje poznámka
Provensálské těstoviny s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNm4
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 18 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 7 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 9 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 9 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 9 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 9 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 10 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 10 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 11 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 11 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny recepty,
recepty s olivami,
černé těstoviny,
olivy recepty,
olivy recept,
recept olivy,
recepty z oliv,
recepty na těstoviny,
recepty těstoviny,
recepty olivy,
provensálské recepty,
černé těstoviny recept,
recepty s těstovin,
recept s olivami,
těstoviny s,
zapečené těstoviny s provensálským kořením,
zapečené těstoviny s olivami,
cerne olivy recept,
těstoviny s provensálským kořením,
provensalske vejce
Suroviny:
těstoviny,
olivy černé,
cibule,
salám měkký,
olej olivový,
vejce,
sůl,
pepř,
koření provensálské
Komentáře (3)