Velikonoční chlodnik
Chlodnik je studená polévka, která pochází z Litvy, ale zdomácněla také v Polsku. V tomto receptu se skládá z masa, klobásy, šunky, a také vařených vajec. Pikantnost a říz polévce dodává nastrouhaný křen, který se nechává odležet v podmáslí.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční chlodnik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3p84
Moje poznámka
Velikonoční chlodnik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3p84
Nejnovější recepty
Kuřecí směs na hořčici s medem
Přidáno před 8 hodinami
Zázvorový nápoj
Přidáno před 8 hodinami
Jablečný koláč se zakysankou
Přidáno před 11 hodinami
Loupáčky s mákem podle Míši Landové
Přidáno před 12 hodinami
Řezy se smetanovo-čokoládovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Snadné perníčky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Houbová gulášovka
Kajkajak před 4 hodinami
Hrníčková kefírovka (bezvaječná)
Romario před 5 hodinami
Máslový korpus na dort
LucieRiedl před 5 hodinami
Zázvorový nápoj
Gurman_HOLUB před 8 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 8 hodinami
Kuskusový pudink
petulos před 9 hodinami
Makové muffiny
Susanna před 9 hodinami
Pravý vepřový guláš
Kristynahaftova před 9 hodinami
Jemné květákové placky
Iricek před 10 hodinami
Tématické fráze:
co s kyselým mlékem,
chlodnik recepty,
chlodnik recept,
chlodnik,
recepty. chlodnik,
recept na chlodnik,
recept chlodnik
Suroviny:
maso,
šunka,
klobása,
vejce,
mléko,
křen
Komentáře (1)