Velikonoční fazolová polévka
Uzené maso, pažitka, medvědí česnek, jarní bylinky, to vše neodmyslitelně k Velikonocům patří. Zkuste si je i vy zpestřit touto jarní polévkou. Bezesporu vám zachutná a probudí vás ze zimního spánku.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 723 kJ / 1 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,67 g |
Tuky | 67,80 g |
Vláknina | 36,60 g |
Cholesterol | 371 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,15 g |
Sacharidy | 119,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční fazolová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGo5
Moje poznámka
Velikonoční fazolová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGo5
Nejnovější recepty
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 1 hodinou
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 18 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 21 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno 7. 7. 2025 08:57
Cuketový perník
Přidáno 7. 7. 2025 06:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapusta zapékaná s mletým masem
Bajdina před 22 minutami
Palačinky ultratenké a nejlepší z nejlepších
nikolasvabenska před 24 minutami
Uzený guláš
brtna před 47 minutami
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
novakovajanna před 1 hodinou
Rychlá hrníčková bábovka
nikolasvabenska před 1 hodinou
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
janatka před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
Markeeta před 2 hodinami
Brusinky z rybízu
sidonie před 3 hodinami
Chutné vafle
Eliška před 3 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
VeronikaHa před 13 hodinami
Tématické fráze:
polevky fazolkova,
fazolová polévka top recepty
Suroviny:
fazole bílé,
maso uzené,
máslo,
mouka,
smetana ke šlehání,
cibulka jarní,
česnek mědvědí,
kopřivy,
petrželka,
pažitka,
bylinky,
sůl,
pepř bílý mletý
Komentáře (4)