Provensálské těstoviny s olivami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 905 kJ / 4 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,58 g |
Tuky | 203,82 g |
Vláknina | 32,95 g |
Cholesterol | 2,80 g |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 416,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálské těstoviny s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNm4
Moje poznámka
Provensálské těstoviny s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNm4
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 12 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 13 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 13 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 19 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slovenská hrstková polévka
limosek před 27 minutami
Tvarohový koláč s ostružinami
LidaMD před 3 hodinami
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 8 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 9 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 11 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 12 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 12 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 12 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 12 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny recepty,
recepty s olivami,
černé těstoviny,
olivy recepty,
olivy recept,
recept olivy,
recepty z oliv,
recepty na těstoviny,
recepty těstoviny,
recepty olivy,
provensálské recepty,
černé těstoviny recept,
recepty s těstovin,
recept s olivami,
těstoviny s,
zapečené těstoviny s provensálským kořením,
zapečené těstoviny s olivami,
cerne olivy recept,
těstoviny s provensálským kořením,
provensalske vejce
Suroviny:
těstoviny,
olivy černé,
cibule,
salám měkký,
olej olivový,
vejce,
sůl,
pepř,
koření provensálské
Komentáře (4)