Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vločkové sušenky

Tyto snadné a rychlé sušenky připravíme jednoduše smícháním všech surovin, vytvarováním a upečením. Sušenky můžeme ochutit podle své chutě a přidat například med, ořechy, sušené nebo kandované ovoce.

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

terezicka1 terezicka1

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 692 kJ /
4 468 kcal
Bílkoviny83,98 g
Tuky229,02 g
Vláknina47,13 g
Cholesterol 642 mg
Sodík 3,49 g
Sůl0,38 g
Sacharidy494,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny spojíme a uhněteme těsto. Krok 2: Z lepivého těsta tvoříme kuličky, které dáme na plech a mírně přitlačíme. Troubu rozpálíme včas na 180 °C. Krok 3: Kuličky svrchu posypeme pár vločkami a pečeme 15 minut.

TIP: Další recepty z ovesných vloček

Zveřejněno 28. 4. 2015

Poznámka autorky terezicka1

Můžete přidat med, ořechy, kandované ovoce, sušené borůvky, brusinky atd. Já použila zbytky oříšků, co jsem doma měla. Mandličky, konopná semínka a sezamová, kousky čokolády a rozinky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vločkové sušenky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qrgp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vločkové sušenky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qrgp

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Děkuju za opravu :-):-K

srettka: sretti, určo gramy, "G" máš vedle "H", jde jasně o překlep, opravím to.

150h másla?? Je to nějaká pro mne neznámá míra a nebo mají být gramy? Jinak vločkové sušenky jsou fajn.

:-) To by chutnalo dceři . Ukládám :yes:

děkuji :-) tyto sušenky jsou pro mě takové zdravější mlsání :-)

Krásná fotka :o) a určitě sušenky budou moc dobré, a bodík k tomu

Tématické fráze:
vločkové sušenky, vločkové sušenky recept, vločkové sušenky s ořechy, recept na vločkové sušenky, susenky z vlocek, sušenky s vločkami, susenky svločkami a ovocem, vlockovesusenky, sušenky s vločkama, ořechové sušenky s vločkami, vločkové sušenky s javorový sirup, vločkový sušenky, recept ořechy kandované ovoce rozinky vločky, ořechovo vločkové sušenky, dýnove sušenky, sušenky kuchařka pro dceru, vločkové sušenky top, jednoduche vločkové sušenky, vločkové sušenky s javorovým sirupem, ořechové kuličky s vločkami

Suroviny:
vločky, mouka polohrubá, cukr hnědý, sirup javorový, soda jedlá, ořechy, rozinky, čokoláda, vejce, máslo, skořice, kakao

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu