Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas twistr

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

18. 4. 2011 14:04

Suroviny

Porce: 1 porce

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Navnadila mne Isindy. Protože jsem neměla potřebné ingredience na její recept, použila jsem, co mi lednice dala a že toho tedy není moc. Ta obsahuje hlavně zeleninu a ovoce, ale pangase s banánem bych zatím raději nezkoušela!! :-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

JanaDorazinova

21. 7. 2011 17:10

Mata:;-)

Mata

21. 7. 2011 16:52

wau,hned jak budeme mit rybicku zkusim!!! Vy mate teda napady!!:-):-)

JanaDorazinova

24. 6. 2011 13:17

Lenča: děkuji, moc mne to těší. Jíme i očima, takže změna je přínosná.;-)

Lenča

24. 6. 2011 12:38

už mě nebáví klasika - obalit, nebo na másle. tak jsem vyzkoušela tento recept, neměla jsem olivy a rajče, tak jsem tam dala alespoň sýr, k tomu bramborovou kaši. tatík i brácha chrochtali :) a já děkuji za bezva recept :-K

JanaDorazinova

11. 5. 2011 10:15

cameira:;-)

cameira

11. 5. 2011 08:56

Tak tohle musím vyzkoušet, vypadá to moc chutně a lehce,což se mi přesně hodí - jsme mlsní,ale teď po zimě i až moc dobře živení:-)

Ceres

11. 5. 2011 08:36

Dneska se chystám na tohle, vypadá to skvěle! :-):yes:

Dana61

20. 4. 2011 11:00

Jani, z pangáska jsi vytvořila báječné papání

JanaDorazinova

20. 4. 2011 10:32

Anna Kocikova: Díky, Aničko, já dělala včera tvůj gulášek na dovoko, taky moooc dobrýýý!:-p

Anna Kocikova

20. 4. 2011 07:23

Moc krásně nafocený:-Kchutný receptík:-p+:yes:

JanaDorazinova

19. 4. 2011 09:23

eva hubova: díky;-)

eva hubova

19. 4. 2011 08:14

:-p:-pkrásná rybka:-p:yes:+16

Masula

18. 4. 2011 23:06

Dávám do oblíbených:-p,milujeme ryby:yes::-K

JanaDorazinova

18. 4. 2011 22:36

Jaruna18: Určitě ano, předehřej pořádně troubu a ono to půjde;-)

Kadlik: Já bych z mého pohledu dala přednost candátovi, ale není, škoda.:-( Já ryby miluji snad všechny, ale ještě dlouho se budu učit je připravovat. Śtikozubce jsem ještě nezkoušela;-)

Kadlik

18. 4. 2011 21:12

varilamyskakasicku: Hejk, štikozubec... asi nejlepčí mořská ryba, nejlíp v Hodoníně v podnikové prodejně Varmuža, kilo stojí 72 korun, pár řezy se vyřízne hřbetní a řitní ploutev, mě osobně tak čtyři řezy na vyjmutí páteře, a jsou krásné filety. A navíc, není to tam napumpované vodou.... Boží ryba, už jsem některé ukecal na to, že mají candáta...:-))

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: podniková prodejna varmuža hodonín twistr pangas recepty pangas varmuža hodonín prodejna prodejna ryb varmuza hodonin twistr recept rybena varmuža hodonín pangas recept recept na twistr recepty pangas varmuža prodejna hodonín rybena hodonín prodejna rybena hodonín recepty z ryb pangas varmuža hodonín ryby prodejna ryb hodonín varmuža pangas na grilu recepty ryby pangas prodejna varmuža hodonín

Suroviny: pangasius, hořčice, slanina anglická, olivy zelené, rajče, koření na ryby, kmín drcený, sůl, koření grilovací, máslo, máslo

TopRecepty.cz

Pangas twistr

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4kB6