Pangas twistr

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: cca 20 min 1 porce Ryby 33 názorů

Suroviny

1 kus pangase
hořčice na pomazání
2 plátky šunky ale pro ty co nedrží dietu klidně 2 plátky anglické slaniny
2 kusy zelených oliv
1/2 rajčete
koření na ryby
kmín drcený
sůl
grilovací koření nebo jiné oblíbené koření
máslo na vymazání pekáčku
na každý závitek lupínek másla
Recept si zatím oblíbilo 18 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Ryby si podélně rozkrojíme a uděláme z nich 2 delší pruhy. Každý z nich osolíme, posypeme grilovacím kořením a drceným kmínem. Šunku také podélně rozkrojíme a naklademe na pruhy pangase. Na každý kousek dáme čtvrt rajčete, jednu zelenou olivu a stočíme do závitku.

  2. Oba závitky propíchneme špejlí a dáme do máslem vymazaného pekáčku. Do středu závitku dáme maličký kousek másla a posypeme grilovacím kořením (já použila koření Adamova žebra).

  3. Troubu si vyhřejeme na 200°C a pak zapneme horký vzduch, nebo gril a celý špíz grilujeme z každé strany cca 10 minut.

  4. Kdybychom měli pocit, že je v pekáčku málo tuku, stačí malinko zastříknout vodou. Podáváme s opečenými bramborami, které si předvařené můžeme přihodit k závitkům do trouby.

Poznámka

Navnadila mne Isindy. Protože jsem neměla potřebné ingredience na její recept, použila jsem, co mi lednice dala a že toho tedy není moc. Ta obsahuje hlavně zeleninu a ovoce, ale pangase s banánem bych zatím raději nezkoušela!! :-))

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 29 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pangas twistr

  • Mata:;-)

    Odpovědět

  • Mata Mata(neregistrovaná)

    wau,hned jak budeme mit rybicku zkusim!!! Vy mate teda napady!!:-):-)

    Odpovědět

  • Lenča: děkuji, moc mne to těší. Jíme i očima, takže změna je přínosná.;-)

    Odpovědět

  • Lenča Lenča(neregistrovaná)

    už mě nebáví klasika - obalit, nebo na másle. tak jsem vyzkoušela tento recept, neměla jsem olivy a rajče, tak jsem tam dala alespoň sýr, k tomu bramborovou kaši. tatík i brácha chrochtali :) a já děkuji za bezva recept :-K

    Odpovědět

  • cameira:;-)

    Odpovědět

  • cameira cameira

    Tak tohle musím vyzkoušet, vypadá to moc chutně a lehce,což se mi přesně hodí - jsme mlsní,ale teď po zimě i až moc dobře živení:-)

    Odpovědět

  • Ceres Ceres

    Dneska se chystám na tohle, vypadá to skvěle! :-):yes:

    Odpovědět

  • Dana61 Dana61(neregistrovaný)

    Jani, z pangáska jsi vytvořila báječné papání

    Odpovědět

  • Anna Kocikova: Díky, Aničko, já dělala včera tvůj gulášek na dovoko, taky moooc dobrýýý!:-p

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Moc krásně nafocený:-Kchutný receptík:-p+:yes:

    Odpovědět

  • eva hubova: díky;-)

    Odpovědět

  • eva hubova eva hubova

    :-p:-pkrásná rybka:-p:yes:+16

    Odpovědět

  • Masula Masula

    Dávám do oblíbených:-p,milujeme ryby:yes::-K

    Odpovědět

  • Jaruna18: Určitě ano, předehřej pořádně troubu a ono to půjde;-)

    Kadlik: Já bych z mého pohledu dala přednost candátovi, ale není, škoda.:-( Já ryby miluji snad všechny, ale ještě dlouho se budu učit je připravovat. Śtikozubce jsem ještě nezkoušela;-)

    Odpovědět

  • Kadlik Kadlik

    varilamyskakasicku: Hejk, štikozubec... asi nejlepčí mořská ryba, nejlíp v Hodoníně v podnikové prodejně Varmuža, kilo stojí 72 korun, pár řezy se vyřízne hřbetní a řitní ploutev, mě osobně tak čtyři řezy na vyjmutí páteře, a jsou krásné filety. A navíc, není to tam napumpované vodou.... Boží ryba, už jsem některé ukecal na to, že mají candáta...:-))

    Odpovědět

1 2 3

Tématické fráze: podniková prodejna varmuža hodonín twistr pangas recepty pangas varmuža hodonín prodejna prodejna ryb varmuza hodonin twistr recept rybena varmuža hodonín pangas recept recept na twistr recepty pangas varmuža prodejna hodonín rybena hodonín prodejna rybena hodonín recepty z ryb pangas varmuža hodonín ryby prodejna ryb hodonín varmuža pangas na grilu recepty ryby pangas prodejna varmuža hodonín

Zapomněl/a jsem heslo