Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 627 kJ / 2 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,17 g |
Tuky | 68,26 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 438 mg |
Sodík | 245 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 428,46 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na vále zpracujeme těsto, vyválíme 2 placky. Mezi ně vložíme nastrouhaná jablka. Podle chuti osladíme a posypeme skořicí. Vrchní placku propícháme vidličkou a upečeme dorůžova.
Zveřejněno 18. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový štrúdl mé babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G2gK
Moje poznámka
Bramborový štrúdl mé babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G2gK
Nejnovější recepty
Cukeťák
Přidáno před 22 minutami
Korejský salát z okurek
Přidáno před 17 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Kahy0 před 42 minutami
Pečená cuketa s česnekovo-koprovým dipem
magdalenka před 1 hodinou
Rýžový nákyp
Tereziena před 3 hodinami
Slaný cuketový koláč
Markeeta před 4 hodinami
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 10 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 13 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 13 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 13 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 13 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 14 hodinami
Tématické fráze:
bramborovy strudl,
bramborový závin s krupicí,
strudl na 2 bramborové placky,
2 placky a mezi jablka,
bramborovy zavin se skořicí recept babicek,
bramborovi strudl se skvarkama,
kynuty štrůdl s ovocem,
bramborovy strudl fotogalerie,
tncz nova láďa hruška
Suroviny:
mouka hrubá,
brambory,
cukr krupice,
máslo,
prášek do pečiva,
vejce
Komentáře (5)