Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové nudličky na slanině s fazolkami

Měkoučké a marinováním i podkladem ostatních surovin skvěle dochucené maso je v kombinaci s fazolkami připravenými na skus delikátní oběd. Jídlo je i odlehčené, má snížený obsah sacharidů díky absenci dalších příloh.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 40 min + doba odležení masa

80 min (40 min příprava + 40 min tepelná úprava, + doba odležení masa)

10. 2. 2024 12:42

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 975 kJ / 2 145 kcal
Bílkoviny113,66 g
Tuky167,92 g
Vláknina28,94 g
Cholesterol 446 mg
Sodík 1,88 g
Sůl4,50 g
Sacharidy33,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

10. 2. 2024 14:10

:-)<3:yes::yes: dobrá kombinace :-K

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

10. 2. 2024 13:17

Fazolky jsou moje nejoblíbenější příloha.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, sůl, pepř mletý, koření kari, olej, slanina anglická, cibule, máslo, česnek, zázvor, rozmarýn, tymián, fazolky mražené, cibule, máslo, sůl, pepř mletý, česnek

TopRecepty.cz

Vepřové nudličky na slanině s fazolkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6NpD