Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 758 kJ / 1 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,22 g |
Tuky | 105,67 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 112 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 32,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tuk rozpálíme a opečeme na něm naklepané, osolené a nahrubo tlučeným pepřem posypané řízky. Vyjmeme.
Krok 2: Na výpečku osmahneme na půlkolečka nakrájenou cibuli tak, aby jen zesklovatěla a neztmavla.
Krok 3: Kořeníme solí a tlučeným pepřem, zalijeme šlehačkou, vrátíme řízky a necháme chvilku povařit.
Krok 4: Vhodná příloha jsou bramboráčky nebo vařené brambory a PIVO :-)
Zveřejněno 21. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kovářův oheň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RlgO
Moje poznámka
Kovářův oheň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RlgO
Nejnovější recepty
Jelení závitky
Přidáno před 1 hodinou
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 2 hodinami
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 3 hodinami
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 19 minutami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 24 minutami
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 33 minutami
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 2 hodinami
Lehce pikantní guláš z bedel
Cyklistka před 2 hodinami
Bramboračka
Susanna před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 4 hodinami
Dršťková polévka
Andras před 4 hodinami
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 4 hodinami
Tématické fráze:
krakonošův oheň,
krakonošuv ohen recept,
kovářův chléb,
kovářův chléb recept,
vareni na ohni,
recepty na ohni,
kovářův chleba,
recept krakonosuv ohen,
recepty na ohen,
vaření na ohni recepty,
chleba na ohni,
kureci krakonosuv ohen,
recepty krakonošův oheň,
oheń,
recepty kovářův chléb,
recept na krakonosuv ohen,
oheń,
příloha k bramboráčkum,
jak udělat oheň?,
maso na oheň
Suroviny:
řízek vepřový,
cibule,
pepř,
šlehačka,
sádlo
Komentáře (27)
Název jsem převzala