Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 554 kJ / 1 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,70 g |
Tuky | 106,50 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 415 mg |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 85,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené plněné brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRl5
Moje poznámka
Pečené plněné brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRl5
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 11 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 17 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 17 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 31 minutami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 2 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 2 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 3 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 3 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 3 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 3 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 4 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 5 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 5 hodinami
Tématické fráze:
plněné brambory,
plněné brambory v troubě,
plnena brambora,
pecene brambory,
pečená brambora,
pecene brambory ve slupce,
plněné brambory recept,
plněné zapečené brambory v troubě,
recept na plněné brambory,
plněné brambory v alobalu,
plněná brambora v alobalu,
recepty plnene brambory,
plněná brambora v troubě,
plněný brambor,
pečené brambory v troubě se slaninou,
plněný brambory,
plněné brambory prostřeno,
brambory v alobalu pečené v troubě,
recepty na plněné brambory,
brambory plněné
Suroviny:
brambory,
máslo,
sůl,
salám,
cibule,
nať celerová,
sýr eidam
Komentáře (7)