Pečené plněné brambory

jarkagre Kuchař:

Bramborová jídla 7 názorů

plněné brambory
32
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Suroviny

10 větších brambor
Nyní v akci
10 dkg másla
Nyní v akci
špetka soli
Nyní v akci
20 dkg salámu (jakéhokoli)
cibule
celerová nať nebo pažitka
eidam sýr na ozdobu
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Umyté brambory upečeme, ještě teplé podélně rozkrojíme.

  2. Prostředky brambor vydlabeme do mísy na máslo, nadrobno nakrájenou cibulku, salám, nať a osolíme. Vše smícháme a vrátíme do lodiček, které zbyly po vydlabání. Na vrch posypeme sýrem a v rozpálené troubě 10 minut zapékáme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečené plněné brambory

  • Maruš Maruš(neregistrovaný)

    já dělám tedkom ty zapékané brambory a parádička chutí dobře :-) přidala jsem do nádivky osmáhnuté hřibky no luxusek :-):-D

    Odpovědět

  • petra  hykova petra hykova(neregistrovaná)

    ja mam spis vyskousene nejprv uvarit rozkrojit dat jakou koliv nadivku na kterou ma moje rodina chut.Po te je dam zapect do ruzova:-8

    Odpovědět

  • lenina lenina

    ahoj. aby nebyl recept bez fotečky. syrové brambory jsem vydlabala a pekla v troubě.mezi tím jsem si připravila masovou směs. upečené brambory jsem naplnila masem, dala trochu strouhaného sýra a zapekla. moooooooc dobré:-*

    Odpovědět

  • Gabina Gabina

    Jarkagre, máslem už nepolévám :-D, klidně můžeš tykat ;-)

    Odpovědět

  • jarkagre jarkagre(neregistrovaný)

    Gábino potom je poliju máslem.Vy taky?:-)Jano Remková brambory nevařím jen peču.Pracuje se s tím velice dobře.:-))

    Odpovědět

  • Gabina Gabina

    Dšlávám něco podobného, syrové omyté brambory ve slupce podélně rozkrojím a dám na plech řeznou plochou na pečící papír, peču v troubě cca 20 minut, až jsou brambory téměř měkké. Pak je lžičkou vydlabu, naplním a znovu zapeču dočervena.

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Jarkagre, jen se zeptám, ty brambory asi uvařit ve šlupce, že? Píše se tady sice upéct, ale nevím, jak se s tím pak pracuje? Já bych to asi uvařila ve šlupce, pak vydlabala a dala zapéct. Vypadá to na dobré jídélko;-)

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo