Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 604 kJ / 3 730 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,90 g |
Tuky | 144,10 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 446 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 552,26 g |
Postup přípravy
Po vychladnutí polejeme uvařenou čokoládou.
Zveřejněno 6. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta Stracciatela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6R2R
Moje poznámka
Buchta Stracciatela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6R2R
Nejnovější recepty
Hruškové tiramisu
Přidáno před 2 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 3 hodinami
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Přidáno před 6 hodinami
Borůvkové nanuky
Přidáno před 7 hodinami
Borůvkové muffiny s bílou čokoládou
Přidáno před 8 hodinami
Kakaová cuketová buchta jako mini zákusek
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 1 hodinou
Placičky ze syrového květáku, slaniny a jogurtu
Blazulka před 2 hodinami
Gratinované brambory s česnekem
Cipinka před 3 hodinami
Zdravá cuketová polévka
EvaSeba před 3 hodinami
Noky s vajíčkem a slaninou
Palenka před 3 hodinami
Nadýchaná kefírová buchta s marmeládou a drobenkou
EvaSeba před 3 hodinami
Pečené krůtí stehno na majoránce
RaeRea před 3 hodinami
Těstovinový salát
RaeRea před 3 hodinami
Mini Pavlova
Kristina1 před 3 hodinami
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Monique76 před 4 hodinami
Tématické fráze:
buchta z bílků,
buchta z bílků recept,
bílková buchta,
buchta s bílků,
buchta s bílky,
buchty z bílků,
řezy stracciatela,
stracciatela,
bilkove buchty recept,
buchta s bílkem,
sdělat,
duhová buchta,
recept na buchtu z bílků,
bílkové buchty,
buchty s bílků,
bílky buchta,
buchta s bílkama,
buchta z bílků,
buchta ze 3 bílků,
stracciatela řezy
Suroviny:
cukr písek,
mouka polohrubá,
olej,
sodovka,
prášek do pečiva,
čokoláda na vaření,
bílek,
omega
Komentáře (6)
Ty 2-3 čokolády jsou myšlené i na polevu nebo všechny do těsta
Dávám bodík