Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 970 kJ / 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,15 g |
Tuky | 38,80 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 498 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 100,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vejce s cukrem vyšlehat. Přidat mouku a sníh. Pečeme na 220°C. Necháme vychladnout. Studenou naplníme krémem a stočíme.
Krok 2: Krém ze salka: salko dáme vařit na 2 hodiny do papiňáku. Studené otevřeme a vyšleháme s máslem.
Zveřejněno 3. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda( motá se za studena)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kREX
Moje poznámka
Roláda( motá se za studena)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kREX
Nejnovější recepty
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 6 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 22 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina kulajda
Ivyjg před 57 sekundami
Rychlá meruňková buchta
Listicka129 před 33 minutami
Cukeťák na plechu
kaci.h@seznam.cz před 53 minutami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 1 hodinou
Plecko ve slaninové omáčce
suneno před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
spruzina před 1 hodinou
Segedínský guláš
Pavluska75 před 1 hodinou
Řecká musaka
Olina3 před 5 hodinami
Stánkové langoše
ZuzanaKoukolova před 5 hodinami
"Langoše" z tvarohu
Edita1 před 6 hodinami
Tématické fráze:
piškotová roláda točená za studena,
studena kuchyně (rolády),
jak smotat roládu,
moučníky za studena,
roláda motaná za studena,
salko v papiňáku,
piskotova rolada za studena,
masové rolády za studena,
masové rolády po studenu,
recepty za studena,
rolada salko,
studena masova rolada,
vaření salka v papináku,
piškotova roláda motaná za studena,
roláda ze salka,
buchta za studena,
točená roláda,
salko papiňák,
masové roládky studená kuchyně,
tatra karamel
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
cukr krupice
Komentáře (21)